Vidi rezultate ankete: Jeste li za ulazak Hrvatske u EU?

Glasači
241. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • DA

120 49.79%
  • NE

121 50.21%
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 1681

Tema: i EU zaslužuje temu :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

prima, nisam sigurna što želiš reći pa mi je teško odgovoriti ti. Pretpostavljam da znaš da znam da je trenutno demokracija, a ne aristokracija na snazi i da svatko punoljetan smije glasati. Nadam se da ti ne smeta što mislim da bi čovjek morao biti odgovoran kad ide na izbore i ne gledat pakovanje, nego sadržaj i jasno odlučiti prema svom uvjerenju. Ako razumije sadržaj, onda mu nije teško niti bliceve ispuniti. To je totalno utopistički, jer bi diskvalificiralo preko 80% biračkog tijela.

Za poslodavce mi je još manje jasno, ne vidim nikakvu analogiju između mog utopističkog referenduma i tvog stava o blesavim poslodavcima. Analogija bi mi npr. bila da svatko tko želi biti poslodavac, mora položiti ispit da razumije područje kojim se bavi. To se s malim zakašnjenjem i događa na terenu pa tvrtke i zbog toga ponekad propadaju (ne samo zbog toga).

Možda te muči u zadnjoj rečenici "ako dobijem novac". Ne mislim da će mi ga Djed Mraz pokloniti pa ću ja plaćati velikodušno suradnike, nego ću napisati kvalitetan projekt i natjecati se s Dancem i pobijediti na natječaju i dobiti novac od Europske Komisije.

Stvarno nisam sigurna na što misliš.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 16.12.2011. at 21:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •