Vidi rezultate ankete: Jeste li za ulazak Hrvatske u EU?
- Glasači
- 241. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
-
prima, nisam sigurna što želiš reći pa mi je teško odgovoriti ti. Pretpostavljam da znaš da znam da je trenutno demokracija, a ne aristokracija na snazi i da svatko punoljetan smije glasati. Nadam se da ti ne smeta što mislim da bi čovjek morao biti odgovoran kad ide na izbore i ne gledat pakovanje, nego sadržaj i jasno odlučiti prema svom uvjerenju. Ako razumije sadržaj, onda mu nije teško niti bliceve ispuniti. To je totalno utopistički, jer bi diskvalificiralo preko 80% biračkog tijela.
Za poslodavce mi je još manje jasno, ne vidim nikakvu analogiju između mog utopističkog referenduma i tvog stava o blesavim poslodavcima. Analogija bi mi npr. bila da svatko tko želi biti poslodavac, mora položiti ispit da razumije područje kojim se bavi. To se s malim zakašnjenjem i događa na terenu pa tvrtke i zbog toga ponekad propadaju (ne samo zbog toga).
Možda te muči u zadnjoj rečenici "ako dobijem novac". Ne mislim da će mi ga Djed Mraz pokloniti pa ću ja plaćati velikodušno suradnike, nego ću napisati kvalitetan projekt i natjecati se s Dancem i pobijediti na natječaju i dobiti novac od Europske Komisije.
Stvarno nisam sigurna na što misliš.
Posljednje uređivanje od Jelena : 16.12.2011. at 21:47
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma