Vidi rezultate ankete: Jeste li za ulazak Hrvatske u EU?

Glasači
241. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • DA

120 49.79%
  • NE

121 50.21%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1681

Tema: i EU zaslužuje temu :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam još uvijek neodlučna, ali što više čitam ove protiv to sam više za.
    Nekidan su mi gosti mudro objasnili svekru i svekrvi da će nam EU uzet vodi i pokupovat sve što je ostalo.
    Ne znam kako bi nam mogli uzet vodu, ako netko od vas zna kako bi nam mogli uzet vodu neka mi objasni.
    Meni prvo što padne napamet kada čujem voda, kupovina vidim Janu i Todorića. O Todoriću ne bi.
    Živim u Slavoniji, bavimo se poljoprivredom na malo ali imam puno prijatelja koji su veliki i koji se bave isključivo time, kad se sjetima kakve su oni drame prolazili, na koje načine se otkupljivala državna zemlja i kome se prodavala zlo mi je, kad se sjetim voćara i povrćara koji mahom prodaju robu Todoriću zlo mi je.
    Iz ovih mojih cipela ja sam uvjerena da nam u EU ne može biti gore. Jel ni sada nitko nije zaštitio poljoprivrednika i njegov proizvod, uvozi se gomila hrane dok naša proizvodnja stoji.

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam još uvijek neodlučna, ali što više čitam ove protiv to sam više za.
    Nekidan su mi gosti mudro objasnili svekru i svekrvi da će nam EU uzet vodi i pokupovat sve što je ostalo.
    Ne znam kako bi nam mogli uzet vodu, ako netko od vas zna kako bi nam mogli uzet vodu neka mi objasni.
    ....

Za vodu je stara vijest, mozda nisu svi naletili, ali evo za pocetak... kako. cisto da se vide tendencije.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/98184/Vlada-otvara-tihu-privatizaciju-voda.html

http://www.h-alter.org/vijesti/hrvatska/ne-privatizaciji-hrvatskih-voda

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo s vodom sam gledala prilog kako je MMF naredio Boliviji da proda sve, pa čak i vode. Ljudi ne smiju više skupljati niti kišnicu, niti koristiti vodu iz potoka i rijeka ... Dakle sve je moguće... No, duboko vjerujem da kod nas ne bi odmah došlo do zabrane skupljanja kišnice, ali jedan dug, vodi u sve veći, tako da me ne bi čudilo da moji unuci plaćaju vodu suhim zlatom ...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudi ne smiju više skupljati niti kišnicu, niti koristiti vodu iz potoka i rijeka ... Dakle sve je moguće...
    negdje sam načula da je SAD (bit će FDA) il krenula predložit il je već usvojen (ne znam) - zakon kojim se zabranjuje sadnja vl. vrta.
    i to sve radi sigurnosti samih (jadnih neukih lol)ljudi.
    Bože sačuvaj da se zaraze nesteriliziranom, industrijski neobrađenom mrkvom iz vl. uzgoja, još gore ak je iz organskog!!
    GMO ionak ne škodi...navali narode..

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    negdje sam načula da je SAD (bit će FDA) il krenula predložit il je već usvojen (ne znam) - zakon kojim se zabranjuje sadnja vl. vrta.
    i to sve radi sigurnosti samih (jadnih neukih lol)ljudi.
    Bože sačuvaj da se zaraze nesteriliziranom, industrijski neobrađenom mrkvom iz vl. uzgoja, još gore ak je iz organskog!!
    GMO ionak ne škodi...navali narode..

Zmaj, gdje ti surfas? Gdje to ima?

Mislim, ok, ima svega tu, stvarno, tko prati moje postove s pola oka, mogao je procitati o raznim cudesima. Ali bas da ce zabraniti vrtove...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kaae, probat ću pročeprkat otklen mi ta info.
    ak saznam, javim

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

radi se o Novom Zelandu
    http://www.javno.hr/news/EU_i_svijet...diktaturu.html

SAkupljanje kišnice zabranjeno u mnogim dijelovima SAD-a
    http://matrixworld-hr.com/2011/12/09...-nad-kisnicom/

zasad sam naišla na ovo...
    moram još čeprkat da vidim jesam li pomiješala NZ sa SAD ili što....
    Posljednje uređivanje od zmaj : 13.01.2012. at 22:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •