Da ne otvaram temu, podižem ovu.
Problem je isti, samo što je u pitanju dečak od 2.5 godine. Pelene smo koristili platnene i skinuli ih još kad je imao 20 meseci. Do pred kraj moje druge trudnoće, sve je bilo u redu, međutim tad je pomalo počeo puštati u gaće. Ok, stres, mislili smo, proći će.
No, to se pogoršalo nakon porođaja, opet ne mogu da kažem da nije bilo očekivano. Dešavalo se da pusti potpuno niz nogu. Ja, umorna i svakakva (da ne objašnjavam svoje prilike, situaciju i stanje), nekad sam umela da prekorim, nekad sam ćutala, nekad samo pričala da se to ne radi... Ipak, nije prestao, samo se menjalo - nekad sve ok, nekad opet piški u gaće malo, nekad više...
Išli smo i kod pedijatra jer se žalio na bol u predelu koji bi mogao označavati da ima kilu. Srećom, sve je bilo ok, ali je Dr rekla da to možda upravo ima veze sa zadržavanjem mokrenja. Zatim se stanjem stabilizovalo... ta poseta pedijatru je bila pre sigurno mesec ili i više.
Međutim, poslednjih dana on uopšte ne prijavljuje, mada zna i sam skinuti sve i sesti na nošu. Samo primetim stresanje pa ga ponudim, a on i tad odbije. Na silu ne vredi, otima se, pa sam odustala... Samo nudim i pitam da li bi.
Ima li neko slično iskustvo i savet?