Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Uspavati bebu od 3 mj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pomagaje nemogu ga stalno nositi u jastuku i mrdati vamo tamo i to stoječki, drugačije nemože zaspati. Jako je već težak ima 4 mjeseca i 7 kila. On če bit budan do ponoći, ali dok ga ne uzmem nema spavanja ali ja više nemogu leđa mi otpadaju. Znači on se rasprića prije spavanja i neće da sisa več priča ili se nešto buni. Znači kad bi uhvatio sisu on bi sigurno zaspo ali on kao da ne želi spavati. Na kraju ga uvjek moram uzeti u jastuk i mrdati i to hodajući . Imate li neko rješenje ?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj anavi84 prvotno napisa Vidi poruku
    pomagaje nemogu ga stalno nositi u jastuku i mrdati vamo tamo i to stoječki, drugačije nemože zaspati. Jako je već težak ima 4 mjeseca i 7 kila. On če bit budan do ponoći, ali dok ga ne uzmem nema spavanja ali ja više nemogu leđa mi otpadaju. Znači on se rasprića prije spavanja i neće da sisa več priča ili se nešto buni. Znači kad bi uhvatio sisu on bi sigurno zaspo ali on kao da ne želi spavati. Na kraju ga uvjek moram uzeti u jastuk i mrdati i to hodajući . Imate li neko rješenje ?
    anavi84 ovako je bilo kod nas. nikad, ama bas nikad se nije mogla uspavati na sisi. isto ko tvoj pocne se bunit, zestiti, i jednostavno ne ide. nitko i nije vjerovao da se ne mozeuspavati na sisi. u pocetku je to uspavljivanje bilo nocna mora, cca 4h il vise od toga bilo nam je nocno uspavljivanje i to tako da si ju morao drmusat da ti leda otpadnu -rodena 4100g. s negdje 2 njezina mjeseca mogli smo sjest na krevet stavit nju licem na prsa i ajmo opet drmusanje dva sata il vise. onda sam u jednom trenutku skuzila da joj to drmusanje koliko pase toliko smeta da zaspi, pa sam kad se malo opustila na meni brzo stavljala na krevt i nastavila drmusat po guzi dok ne zaspe (od kad sam ju pocela s mjesec dana stavljati na trbuh dijete bolje spava). nakon toga sam shvatila da joj to drmusanje ne pase po guzi i onda smo stavili u kinderbet zeku i onu zvijezdu sto svira i svijetli. sad nam je uspavljivanje tako da ju nakon podoja dok je jos mirna kad se makne sa sise i ne stigne se raspricat stavim u kindac i upalim tu zvijezdu, ona ju gleda, draga i umiruje se. ak ipak ne moze zaspat stavim na sebe lagano ponosim i opet u kinderbet polubudnu. nekad se uspava cak i sama. danas evo upravo navrsila 5 mjeseci, a ovu foru s kinderbetom i zvijezdom poceli smo s 4 mjeseca. do tad je spavala s nama u krevetu.

sori, malo sam oduzila no zakljucno, osluskuj ga sto mu pase..vec je velik i sigurna sam da mu drmusanje ne pase za cijelo vrijeme uspavljivanja. probaj ga kad se malo umiri staviti u krevet i nastavit drmusat ili mu kupi kao mi zvijzdu il nes drugo svijetlece i svirace da mu skrene pozornost i umiri. zapamti to sto ga umiruje za nocno spavanje korsititi iskljucivo za nocno uspavljivanje tako da on to povezuje s time. bit ce sve tezi i zeno neces ga moc nosati. za pocetak sjedni na krevet, nasloni se na jastuke i ludacki se klamataj naprijed nazad. malo ce negodovat al ce se morat naviknuti, nema mu druge. cim prije to bolje! znam kak ti je, drz se!

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

joj, i ja muku mučim sa tim uspavljivanjem,,,...taman kad se uhodamo na određen način, on promijeni ploču i sve ispočetka...ubit će ,e to nespavanje a kičma će mi se raspasti....naime, ja njega podojim, mazim, uveli smo i tješilicu, navinem muzikicu sa mobila, uvijek u isto vrijeme na spavanje i sve to i do sada bi on uspio zaspati na mojim rukam i ja ga spustim u krevetić..on se poslije probudi još koji put ali ja ga opet pomazim i on zaspi dalje..i sad odjednom nesmješ ga spustiti dolje odmah se probudi i plač...i tako već dvije noći...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •