I to gornja jedinica...
Doduše, mrtav je već godinama, ali je služio svrsi i bio mi je baš lijep. Prije par mjeseci sam izbjeljivala zube, a njega je zubarica posebno izbijelivala s nečim iznutra jer je bio za nijansu tamniji od drugih.
Danas išla otkinuti selotejp zubima i on puče skroz do korjena. Nazvala sam odmah zubaricu, javila se sestra i kaže ništa od termina do pon. popodne. Baš pred vikend se moraju dogoditi ovakva s...a.
A sutra moram među ljude i kupila sam neko corega ljepilo za dentijere pa ću ga pokušati fiksirati do ponedjeljka, samo da ga ne progutam prije toga.(mrzim sad i ovaj smajlić...što nema neki krezubi)
E sad, ono što me zanima je da li je tko od vas imao sličnu situaciju? Koja je najbolja solucija za popravak, a da se taj novi zub uklopi u zubalo i da se baš ne vidi na kilometar da je umjetni.
To mi je baš ružno za vidjeti kad prednji zubi nisu svi skladni i jednaki, nego svaki vodi svoju politiku.
Znam da nije smak svijeta, i nedajbog goreg u životu, ali baš sam u bedu.

(mrzim sad i ovaj smajlić...što nema neki krezubi)
Odgovori s citatom
, pri korijenu. Očaj me zahvatio isti tren , zubarica ga zalijepila s nekim ljepilom da potraje tih par dana dok sam bila na putu (moš' mislit što sam jela na svadbi, samo sam mislila na zub). Nije mu bilo spasa, izbrusila ga je i stavila navlaku, sličnu ostalim prednjim zubima, nisu ni oni svi tipitop identični, niti ih izbjeljujem jer imam prirodno dosta bijele, tako da je meni ta navlaka čisto ok. Samo nek je zub tu. Dok nije bio još napravljen nosila sam plastični zamjenski, i on je bio u redu.