Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Suha koža lica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj ima atopijski i isto ima to iza uha suho, mazala sam s kantarionom i bilo je puno bolje al se vratilo. Definitivno ti treba nesto uljno ili masno. Maslinovo u vodu kad ju kupas nije lose. Ako se ovo po licu pocne crveniti ili se jako siriti idi kod pedijatrice jer je moguce da je atopijski.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Nemojte maslinovo, radije bademovo ulje! Maslinovo ima kiseline koje ne pogoduju bebinoj koži. Kod suhoće nakon kupanja ne do kraja posušiti kožu (ili ako je jako suha uopće ne brisati ručnikom, nego samo rukama) i tada je namazati bademovim uljem. Kod tjemenjače je važno mehanički odstraniti ljuske - prilikom kupanja trljati frotirnim ručnikom.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Fish prvotno napisa Vidi poruku
    Nemojte maslinovo, radije bademovo ulje! Maslinovo ima kiseline koje ne pogoduju bebinoj koži. Kod suhoće nakon kupanja ne do kraja posušiti kožu (ili ako je jako suha uopće ne brisati ručnikom, nego samo rukama) i tada je namazati bademovim uljem. Kod tjemenjače je važno mehanički odstraniti ljuske - prilikom kupanja trljati frotirnim ručnikom.
    To sam i ja mislila, ali ako je u pitanju atopijski, badem moze izazvat jos jacu reakciju. Znam jer sam ja svog kupala u vodi s malo bademovog i svaki dan je bilo sve gore dok mi nije sinulo da mu ocito smeta badem. Onda sam presla na maslinovo i sve ok, i tjemenice sam maslinovim skinula.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •