Bok, jel ima netko iskustvo sa praškom za tepihe, imam špageni tepih al čupavi, pa ne znam kako će se prašak ponašati? da li se rastopi ili ostaje zrnje praška?
Bok, jel ima netko iskustvo sa praškom za tepihe, imam špageni tepih al čupavi, pa ne znam kako će se prašak ponašati? da li se rastopi ili ostaje zrnje praška?
to se ne pere s praškom nego s sredstvom za tepihe koje staviš u vodu dobro zapjeniš i samo s pjenom pereš,bude malo mokro i ne ostaju mrlje .
Postoji Vanish prašak za tepihe baš za to suho pranje.
Pakiranje od 750 g košta oko 40 kn, ali meni traje već dosta dugo i odličan mi je za redovno održavanje.
Prašak se pospe po suhom tepihu i utrlja nekom četkicom, a nakon 15 min. se samo dobro usisa.
Pa ja stalno mislim da ce mi zrnca toga preaska ostati u tepihu i da necu moci usisati, jer mi je tepih cupav pa ce se zavuci u rese.
Ja imam takav ogroman tepih i čistila sam ga sa tim vanishem. Nikakva zrnca ne ostaju, traba samo više puta proći sa usisivačem. Meni je to super a ilijepo miriše.
Nije za tepihe od špage(piše u uputstvu) ali sjajna stvar za ostale.Otkrila sam ju prije par godina u Konzumu a zove se Tuba.Od starih tepiha radi "nove".Pjena se nanese i ostavi, na koncu se usisa .