Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: space bag: pokude i pohvale

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno space bag: pokude i pohvale

onaj što reklamiraju na TV shop-u. baš bi mi dobro došlo nešto takvo, za spremanje dječje robice ili deka, zimskih vesta i slično.
    zanima me rok trajanja tih bagova. npr. da se ne napuni zrakom ili nakon par otvaranja više ne funkcionira. ipak mi 250 kunica nije za bacanje.
    a iskustva mama sa tim TV shopom su inače grozna, pa sam već unaprijed nepovjerljiva.
    molim ako imate kakvih iskustava sa tim vrećama.
    thanks!!!

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam ih nedavno kupila i samo sam jednu vreću stigla isprobat. Uglavnom, nešto sam prtljala po onom plavom zatvaraču, pa mi je otpao pa sam ga namontirala i činilo i se da sam je dobro zatvorila, usisivač je skroz izvukao zrak i bila sam oduševljena. Ali kad je došao MM s posla, idem ja njemu pokazat kad ono vreća napuhana, a moje oduševljenje splasnulo :/ .
    Moram isprobat i ostale, jer imam dojam da sam tu ja nešto zbrljala oko zatvarača, bar se tješim da je tako.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moja mama je naručila a ja joj uzela dva space bag-a. Potrpala sam svu Leinu ljetnu robicu, fino zatvorila i sad stoji na ormaru. Ima masu robice unutra pa i nije baš da štedi na prostoru ali mi je super. Otvarala sam i zatvarala par puta i sve ok.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam je nedavno kupila, čekalli je 5 tjedana. Stavila sam dvije deke i jedan jastuk i da vidiš. Stane di hoćeš. Super.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo ih koristili u selidbi, super su za vunu, perje, jakne, deke, poplune. Za pamučne stvari manje uštede prostor, a nešto tipa traperice se uopće ne isplati. Jako se brzo unište pa više ne vakumiraju. I dosta se zgužvaju stvari u tome.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

onda niš, morati ću naći neku drugu soluciju
    Fala curke!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

meni se cini da je naveci problem plavi zatvarac. nekako "preskace", i ne mogu bas svaki put da je vakumiram. i mislim da treba da bude prilicno puna kesa da bi sve funkcionisalo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ih kupila neki dan jer imam dosta jastuka i popluna koje ne koristim a zauzimaju mi puno mjesta.

Za sada su se za takve stveri pokazale super, potrpala sam sav višak u to i spremila u ormar i sada još imam unutra mjesta za plesanje.

Jedna od vreća se nakon par sati napuhnula, pa sam pokušala opet. Izgleda da pušta ona gumica na ventilu za isisavanje zraka. Uglavnom, nazvala sam u trgovinu i žena mi je zamjenila vreću. Treba ih odmah sve isprobati jer se reklamacije uvažavaju u roku 8 dana.

Ja sam jako zadovoljna.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja imam već 3 kompleta s time da sam dva naručila iz Radničke a jedan kupila u Mercatoru.Među vrećama iz radničke bilo je par koje su puštale no nisam ih zamijenila dok ove iz mercatora su super.Postoji mala razlika u njima a to je da jedne imaju print po cijeloj jednoj strani i oznaku do kuda možeš trpati robu a ove druge ništa.Ja sam stavila u njih svu robicu od Nicole i lijepo vakumirala pa na tavan a isto tako i sa svojom robom koju nakon prve trudnoće više ne nosim.Stavila sam unutra i jedan veliki poplun od perja koji je došao tako mali da je već 2 godine u tome i čeka kada će zatrebati.Uglavnom ja zadovoljne.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A jel ima negdje jeftinije kupiti nesto slično,ovo je preskupo (250kn za 6 vreća u Merkuru)?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj MARCY prvotno napisa
    Treba ih odmah sve isprobati jer se reklamacije uvažavaju u roku 8 dana.
    ... srećom da je kod mene sve bilo ok-stajale u ormaru pola godine do upotrebe
    ... dosta uštede na prostoru, ali da se zgužva-zgužva se naravno ... k'o da je krava žvaaaakala

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, ja iz principa ne kupujem s tv prodaje, ali sam nasla po supermarketima te vrece za vakumiranje. i nema tih zatvaraca, cini mi se jednostavniji sistem. ali su naravno skuplje. 50-80kn komad ovisno o dimenzijama. obicno stoje kod stvari tipa moco krpe, vilrda asortiman isl.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam ih koristila i što cure kažu za poplune jastuke skafandere, ali nakon jedne sezone što roba provede vakumirana ni bog je više ne može izravnati. Meni se roba jako uništila zato se zadovoljavam sa stavljanjem kušina i popluna unutra, a i zatvarač nije nešto da traje godinama

Deja2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Konačno sam ih i ja kupila, zapravo najviše zbog popluna, jastuka,zimskih jakni i skijaških odijela.

Niti jedna ne pušta, gospođa u Radničkoj mi je rekla da prvi dan ne napunim sve do kraja, nego isprobam vakum, pa ako koja vreća pušta da dođem zamijeniti. Niti jedna, za sada (2 tjedna) ne pušta, u najveću vreću strpala sam 3 jakne, 2 skijaške hlače, 1 odijelo(MM) i to mi je mrak.

Ne čini mi se da ušparaš puno na vestama, one nemaju toliko zraka između i nemaš kaj stisnuti.

Moja prijateljica ima vreće već 2 godine i rekla je da ono kaj reklamiraju da odjeća ne poprimi miris baš i nije točno, malo poprimi po tom najlonu, onda sve opereš i sve pet.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    i nema tih zatvaraca, cini mi se jednostavniji sistem.
    Pa kako ih onda zatvoriš ili otvoriš, koji je to sistem?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na jednom kraju je otvorena ko jastucnica i s obje strane tog otvora ima nekakav mekani jako ljepljivi najlon. i onda samo rasiris vrecu i ti se dijelovi "zaljepe", jos malo krpom istjeras mjehurice zraka. ma skoro nemoguce objasnit bez slike. uglavnom zovu se Rayon.

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja kupila u Radničkoj prije 3 godine, stalno su u upotrebi - ili zimska ili ljetna roba i samo se jedna potrgala, ali sam stvarno nezgodno povukla nešto s zatvarčem, super je što zauzima puno manje prostora, roba nije baš mirišljava nakon vađenja i potrebno je ponovo oprati, da se ispeglati(nakon pranja) i štiti od moljaca.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Marta, jel to bez ljepila, ono tipa onih sličica što se na vakum ljepe na staklo?

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi kupili u Radničkoj i zadovoljni smo. Jedino što se crte koja označuje do kuda se može puniti stvarno mora pridržavati. Jednu smo malo više napunili i pukla je.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Marta, jel to bez ljepila, ono tipa onih sličica što se na vakum ljepe na staklo?
    da, upravo to. a vakuum to jos samo bolje stisne. ista stvar je i s one strane u koju se gura cijev od usisavaca, tako da nema nikakvih ventila, gumica sl.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ja ih koristim već 4 godine i prezadovoljna sam, pogotovo za sve s perjem, lio-pahuljicama i sl.
    Međutim, cure ne zaboravite da obavezno svako 6 mjeseci morate sve vreće otvoriti, robu presložiti i ponovno vakumirati.
    Piše u uputstvima

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MajaMajica prvotno napisa
    Međutim, cure ne zaboravite da obavezno svako 6 mjeseci morate sve vreće otvoriti, robu presložiti i ponovno vakumirati.
    Piše u uputstvima
    I ja imam te vreće i zadovoljna sam s njima. Moram priznat da uputstva i nisam najbolje čitala, pa prvi put čuh i za ovo upozorenje. Ja sam vreće nabavila prije baš otprilike 6 mjeseci, pa bih sad znači trebala sve to malo presložiti.

Budući da ti imaš više iskustva s tim, a meni se baš i ne da sad to sve razvlačit (odmah imam sliku svoje Lee kak mi svesrdno pomaže u tome ), jel znaš zbog čega je takvo upozorenje? Što će biti s robom ak se toga ne budem pridržavala?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam prije nekih 3 godine kupila space bag, ali ne ove s telke nego preko neckermanna. Koristim ih sezonski (ljeti trpam zimsko, zimi obratno) i prezadovoljna sam. Nisam nikada imala problemosa sa nikakvim zatvaračima, niti sa ičim. Ne znam da li ih još imaju u Neckermannu, ali znam da su bili daleko jeftiniji od ovih s tv shopa

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    na jednom kraju je otvorena ko jastucnica i s obje strane tog otvora ima nekakav mekani jako ljepljivi najlon. i onda samo rasiris vrecu i ti se dijelovi "zaljepe", jos malo krpom istjeras mjehurice zraka. ma skoro nemoguce objasnit bez slike. uglavnom zovu se Rayon.
    Dvije takve kupila u Getrou, ali višeih nemaju. Super praktično :D

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja danas gledala u Getrou i nema, ima cijeli asortiman marke Rayen ili tako što, ali te vreće nisam našla ili ih nisam skontala :?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ajme, Sis, opet sam tek sad primjetila da si i ti iz Dubrovnika, znači ti si jučer kupila zadnje dvije, jeli

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

te vrece budu u kartonskim kutijama velicine A4, plosnatim.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Ajme, Sis, opet sam tek sad primjetila da si i ti iz Dubrovnika, znači ti si jučer kupila zadnje dvije, jeli
    Rijetko ih ima. Oba dva puta kad sam kupila, kupila sam jedine. A da se žalimo poslovođi?

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a na kojem odjelu budu u getrou?

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    a na kojem odjelu budu u getrou?
    Blizu vješalica, presvlaka za dasku za peglanje, špigeta i sl.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Leina mama prvotno napisa
    Citiraj MajaMajica prvotno napisa
    Piše u uputstvima
    I ja imam te vreće i zadovoljna sam s njima. Moram priznat da uputstva i nisam najbolje čitala, pa prvi put čuh i za ovo upozorenje. Ja sam vreće nabavila prije baš otprilike 6 mjeseci, pa bih sad znači trebala sve to malo presložiti.

Budući da ti imaš više iskustva s tim, a meni se baš i ne da sad to sve razvlačit (odmah imam sliku svoje Lee kak mi svesrdno pomaže u tome ), jel znaš zbog čega je takvo upozorenje? Što će biti s robom ak se toga ne budem pridržavala?
    Lea, ne znam
    davno sam to kupila i nemam pojma zbog čega to stoji u uputama, ali znam da roba može stajati i duže, a da se ništa ne dogodi, samo se malo otpusti vakum :hehehhehe:, ja zaboravila na nešto što dugo ne upotrebljavam, skužila tek kad se vreća raširila/popustila.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koje su otprilike dimenzije ovih vreca koje se prodaju putem top shopa?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da li postoje (i gdje za kupiti/naručiti) vreće bolje kvalitete od Space Baga?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Podizem

Koji space bag je trenutno best buy?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e to i mene zanima...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

vidim da je tema prastara, ali hajde kad je već uskrsnula, moram se javiti i izraziti svoje opće nezadovoljstvo dotičnim vrećama ...
    bila sam kupila najbolje i najskuplje koje su se svojevremeno nudile, nadajući se kako će me spasiti i osloboditi hrpetina robe

međutim, to mi je ispala jedna od glupljih investicija ikad:

- dok su vreće još funkcionirale, roba koju sam stavljala unutra ispala bi vani kao da ju je krava žvakala, katastrofa koliko je bila zgužvana, bez obzira koliko sam ju pomno slagala prije nego što bih ju smjestila u vreću
    - vrlo brzo vreće su počele "propuštati", pa od vakuuma ništa
    - nakon toga i onaj zip-sistem je krepao, tako da se nisu mogle niti zatvoriti

ukratko, za mene veliko razočarenje...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hajde forka jos napisi koju si to kupila da je zaobidjemo

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pa te skupe iz Radničke
    ne znam ni je l' još postoji taj dućan tamo
    (mislim da je to bio top-shop ili tako nešto...)

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i moje space bags su odavno u smeću. kupila sam ih u merkuru prije par godina i odmah mi je jedna pukla, a ostale su se svako malo punile zrakom makoliko ja usisavala i pazila na one zatvarače i ventile. uglavnom, totalno promašena investicija.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja imam te iz top shopa, 7g.
    U njoj je bila robica koja je docekala podmladak.
    Otvara se ako se prepuni.
    Sada mi popluno za goste stoje u njima.
    Da, zguzvano je, al kakvo bi ttebalo biti kad je u bakumu? :D

Sad zelim kupiti jos, al ne znam koje, ove su mi skupe.

Moze peporuka za dobar omjer cijene i funkcije

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja imam i oriđiđi Spacebag iz Topšopa već 6 godina i funkcioniraju super, a imam i iz Konzuma ( zovu se poetično Vacuum bag- 2kom Large 30 kuna, 2kom midium 20 ili 25 kuna???) i po trajnosti i vakumiranosti su mi iste.
    Te u konzumu su kupljene lani i upravo sam jučer otvarala i vadila njihovu ljetnu robu, kak sam ih zatvorila tak su i ostale.
    Vidjela sam neki dan da ih imaju u ponudi i zapamtila i cijene, sve si mislim da ću uzeti još koju (u njih utrpam i preraslu robicu koju čuvamo za seku i ono kaj pofotkam i ide u prodaju, deke i poplune, ručnike koje mi je mama kupila "za miraz" i nisu u upotrebi još...).
    A plastik miris se zlufta za sat vremena kad se roba izvadi.
    I ja nisam nikad vadila i preslagivala robu nakon 6 mjeseci...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam u potrazi za nekim jeftinim. Ništa spektakularno, da jastuke viška i polune preko ljeta spremim.
    Pitala u jysku, no nemaju. A sigurna sam da sam negdi prije vidjela i to za manje od 50kn.
    Jel ima toga u trgovinama tipa ofertisima?

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kosjenka, vidi gore moj post- Konzum 2 kom velikih 30 kuna, ima i onih za vješanje u ormar i midium...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

E super zmajice, znači konzum.

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Stoje tamo di su vješalice, kvačice i slična menažerija.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

NAdam se da ce ih biti i u mom konzumu.
    Ne smeta mi zguzvanost za polpun, a robu ionako operem nakon sto odstoji dok ceka sezonu.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mislim da ih je MM kupio u Metrou. Dobre su.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

za metro sam i ja cula, ali nisam cula kritike. tnx.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Metro mi je predaleko. Moram izabrati izmedju konzuma, getroa, lidla ili nesto sto se moze naruciti onlajn.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja imam neke iz bauhausa. 2 kom (90x50cm) 70kn
    i sasvim su ok, služe već nekoliko godina

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove