-
One prozirne naljepnice za staklo
...tražim, pa me prodavačice blijedo gledaju, dok s druge strane vidim ih na svakom drugom prozoru. Svugdje mi nude papirnate samo
-
Vidjela u Konzumu kod ostalih božićnih ukrasa (ako se radi o božićnim). U Kiki sam vidjela davno, ne sjećam se više motiva.
-
Baby centar Brežice ima neloš izbor.
-
Ako trebaš božićne, jučer sam ih kupila u Bauhausu.
-
-
Ja vidjela prošle godine u kauflandu, ak ti je blizu, pogledaj dal imaju.
-
Osoblje foruma
konzum, mercator, plodine...
-
-
-
ima ih u svim velikim dućanima, cure su sve gore navele, ja dodajem i Interšpar (konkretno, u Arena centru gdje sam skoro svaki dan)
Tamo je još i Profilova knjižara i Tisak media, i oni imaju te naljepnice.
eto, ima sad da oblijepiš sve prozore
-
A kao što je puntica već predložila, window colors su najzabavnije rješenje
možeš si isprintati neki lijepi Bižićni motiv, ako ti se ne da sama crtati, a uz window colors imaš i prozirnu foliju na koju taj crtež prekopiraš i obojaš - kad se boje osuše, lako se skinu kao aplikacija i prelijepe na prozor.
-
super! trebam božićne, jučer sam tražila u ofertisimi, tisak mediji i u jednoj knjižari, svi su mi nudili papirnate
hvala vam
-
papirnate za prozore!?
kakve su sad to?
-
jutros vidila i u dm da ima
-
ja pak nikad vidjela papirnate
-
Jučer sam kupila u Intersparu KC prelijepe(koje do sada nisam vidjele) gel naljepnice.
-
-
kupila sam u konzumu, ali sam ustvari drugačije tražila, one deblje, kao silikonske, ovo su obične tanke, ali ok, dobre su i te. papirnate su mi nudili one što klinci lijepe po bilježnicama, neke mačkice i sl.
-
aaaaaaaa....ha!
te deblje, to su gel naljepnice, meni je to ful skupo, mi kupimo sav pribor za to, pa si same radimo doma, curka i ja
-
Ja isto ne znam kakve su to papirnate?
, ali ovih "prozirnih" ima stvarno svugdje...i to baš lijepih...
-
Mi kupili u Tisku - šljokičaste zlatno-crvene
-
Ja kupila u Kiku. Fora su, a i cijena je fora: 8 kuna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma