Pozdrav svima!
Danas sam se priključila na forum, jer sam malo zbunjena oko dojenja...
Beba mi danas ima 5 dana, počeo je sisati čim su mi ga stavili na prsa po rođenju,
u rodilištu sam ga dojila po osjećaju i kako je tražio, to je znalo biti svakih sat, ponekad svaka 2 sata, 3, dojim ga dok sam ne pusti dojku i onda mi lijepo
spava, to zna biti i po 45 minuta, tako. Patronažna mi je rekla nikako tako, nego 8 puta u 24 sata, svaka 3 sata po 10 minuta na svaku dojku i nikako
drugačije, ako plače i nakon togga neka pustim da plače jer samo traži pažnju a ne mogu pustiti da me tako mali već maltretira.Pokušala sam danas
jednom tako, vidim da mu nije dosta toliko, počne dudati svoje prste i sve oko sebe, ne da plače nego rida, i nema šanse da ga pustim takvog, i sad, ako bi mi mogao netko pomoći savjetom, da nastavim po svom, da nađem neku sredinu? Ona kaže da će mi jako uništiti bradavice na moj način.

, i sad, ako bi mi mogao netko pomoći savjetom, da nastavim po svom, da nađem neku sredinu? Ona kaže da će mi jako uništiti bradavice na moj način.
Odgovori s citatom

.Druga je pak pero laka kategorija.Ona uredno dobiva po pol kg mjesečno.Pedijatrica mi je prvo rekla da ih nikada ne uspoređujem,da se ne opterećujem vagom dok dijete dobiva na težini i dok je zadovoljna.Tako i je!Imam sitno super sretno dijete.