Meni je pedijatrica rekla da ne gledam boju stolice već kakvog je dijete općeg stanja. Tako da ako je ona ok, piški i kaka redovito, zadovoljna je dok je budna, dobiva na kilaži, trebalo bi biti u redu.
Doduše, vjerujem da bi stolice bile zlatno žute ili senfaste da ona cica jednu cicu unutar dva-tri sata. Jesi li ju pokušala umiriti na koji drugi način nakon što ona nakon nekoliko gutljaja odustane, npr. u nosiljki, na lopti, dojeći dok ju nosiš na rukama, uz neku glazbu - izvidi što joj paše - neke bebe vole blagu, sporu, nježnu glazbu, neka pak nešto "žešće" , ili što slično što ti padne na pamet. Da ju digneš da podrigne - možda ju to muči pa ne može dalje dojiti. Moji su znali histerizirati pa sam curu ponekad znala na par sekundi umiriti dudom i kad bi se smirila izvaditi dudu i staviti cicu, mali nije htio dudu ni primirisati pa sam njega često dojila noseći ga na rukama, kada nije želio dojiti dok sjedim/ležim.
Teško da možeš biti sigurna da li i koliko imaš u cicama - mlijeko se stvara i tijekom dojenja (koliko sam čitala - molim neka me netko ispravi ako griješim u ovome).
Uzdaj se da je priroda uredila stvari kako treba - koliko efikasno ona vuče toliko će se za njezine potrebe i stvoriti!