Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Jaslice u Splitu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno Jaslice u Splitu

Bok svima,
    nadam se da mi neko može pomoć...ponosna sam mama djevojčice od 11 ipo mjeseci.
    2.1. se vraćam na posa i moja mama ju je trebala čuvati, ali ona se nažalost razbolila pa sad hitno tražim jaslice (u blizini Gripa)....
    S obzirom da sam mislila kako će je baka čuvati, opće nisam upućena koje su jaslice dobre...Stoga hitno trbam pomoć...
    Zahvaljujem unaprijed na svim postovima

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u kojem si djelu grada,
    ono s čim sam ja upoznata dobar je Vrtuljak, Kremenko, s čarobnim pianinom nemam ugodno iskustvo pa ga ne mogu ni preporučiti

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja ću ti reći iz vlastitog iskustva da ćeš ovako u zadnji tren teško naći mjesto u dobrom privatnom vrtiću.
    ja se isto uskoro vraćam radit, a maloga sam upisala (u privatni) kad je imao dva mjeseca.
    za čuvanje mjesta.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ako imas nekoga ko bi ti je moga ubacit u drzavne jaslice, mi smo bili super zadovoljni sa Adrijanom (nisu baš gripe - kraj općine, ali nije ni predaleko). neku dicu roditelji znaju prebacit u vrtičku skupinu kad napune tri, ili se neka ispišu jer nađu neku drugu kombinaciju pa se oslobodi koje misto. sritno.

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kakve su inače šanse za upis djeteta u državne jaslice kada je vrijeme za redovni upisi i kada oba roditelja rade?
    Posljednje uređivanje od Berlin : 25.12.2011. at 23:38

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

mi smo to obavili 2006. bez ikakvih problema, mislim da su sad stvari malo kompliciranije. onda je bilo samo pitanje u koje od tri koje su nam blizu kuće će upast.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nazovi upravu sve četiri radne organizacije i vidi da li u nekim jaslicama ima mjesta, obično se tijekom godine djeca ispišu iz jaslica/vrtića iz raznoraznih razloga....pokušaj...možda i bude mjesta

http://www.vrtic-radost.hr/

http://www.djecjivrtic-grigorvitez.com/

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nešto nije ok....ne dozvoljava mi stavljanje linka za Cvit Mediterana

Što se privatnih vrtića tiče preporuka za DV Calimero dr.Krželj

Čarobni pianino je jako velika radna organizacija, tete se trude maksimalno i jako su dobre...neko ima negativna iskustva, neko ima pozitivna iskustva...odi zovi i probaj smjestiti svoje dijete....

Imaš i DV Princeza - Sućidar, Brda, Žnjan pa možeš vidjeti kakvo je stanje i kod njih....

Sretno od srca

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moj malac je s godinu i mjesec krenuo u jaslice i to Mandalina, DV Marjan. i više sam nego zadovoljna. tete su mu fantastične i imam samo riječi pohvale.
    za razliku od vrtića u koji mi je išla mala, a također pripada DV Marjan gdje su tete (samo ću se blago izrazit) mrtva puhala (makar u njenoj grupi).

Brane ti je najbolje savjetovala, sjedni, telefon u ruke i probaj. i želim ti sreću.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •