-
-
u kojem si djelu grada,
ono s čim sam ja upoznata dobar je Vrtuljak, Kremenko, s čarobnim pianinom nemam ugodno iskustvo pa ga ne mogu ni preporučiti
-
ja ću ti reći iz vlastitog iskustva da ćeš ovako u zadnji tren teško naći mjesto u dobrom privatnom vrtiću.
ja se isto uskoro vraćam radit, a maloga sam upisala (u privatni) kad je imao dva mjeseca.
za čuvanje mjesta.
-
ako imas nekoga ko bi ti je moga ubacit u drzavne jaslice, mi smo bili super zadovoljni sa Adrijanom (nisu baš gripe - kraj općine, ali nije ni predaleko). neku dicu roditelji znaju prebacit u vrtičku skupinu kad napune tri, ili se neka ispišu jer nađu neku drugu kombinaciju pa se oslobodi koje misto. sritno.
-
Kakve su inače šanse za upis djeteta u državne jaslice kada je vrijeme za redovni upisi i kada oba roditelja rade?
Posljednje uređivanje od Berlin : 25.12.2011. at 23:38
-
mi smo to obavili 2006. bez ikakvih problema, mislim da su sad stvari malo kompliciranije. onda je bilo samo pitanje u koje od tri koje su nam blizu kuće će upast.
-
nazovi upravu sve četiri radne organizacije i vidi da li u nekim jaslicama ima mjesta, obično se tijekom godine djeca ispišu iz jaslica/vrtića iz raznoraznih razloga....pokušaj...možda i bude mjesta
http://www.vrtic-radost.hr/
http://www.djecjivrtic-grigorvitez.com/
-
-
nešto nije ok....ne dozvoljava mi stavljanje linka za Cvit Mediterana
Što se privatnih vrtića tiče preporuka za DV Calimero dr.Krželj
Čarobni pianino je jako velika radna organizacija, tete se trude maksimalno i jako su dobre...neko ima negativna iskustva, neko ima pozitivna iskustva...odi zovi i probaj smjestiti svoje dijete....
Imaš i DV Princeza - Sućidar, Brda, Žnjan pa možeš vidjeti kakvo je stanje i kod njih....
Sretno od srca
-
Moj malac je s godinu i mjesec krenuo u jaslice i to Mandalina, DV Marjan. i više sam nego zadovoljna. tete su mu fantastične i imam samo riječi pohvale.
za razliku od vrtića u koji mi je išla mala, a također pripada DV Marjan gdje su tete (samo ću se blago izrazit) mrtva puhala (makar u njenoj grupi).
Brane ti je najbolje savjetovala, sjedni, telefon u ruke i probaj. i želim ti sreću.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma