-
Imala sam užasno iskustvo sa prvim stanom kojeg sam unajmila, upravo ono koje je Rivendell opisala - napadni vlasnik koji je zvao u poštu da mi provjeri račune, naplaćivao mi sam režije - dakle on bi mi izračunao koliko sam struje potrošila mjesečno npr., to su bile užasne cifre (a ja mlada, glupa, naivna i neiskusna).. Da bi se na kraju, nakon što sam odlučila otići, naljutio zašto idem, da je on računao da ću tu ostati godinama i pitao da otkud mi toliki račun, zar sam zvala hot line??!!
Da ne govorim o upadanju u stan i provjeravanju je li sve na svom mjestu, ok.
Nakon toga sam unajmila stan od obiteljskih prijatelja i evo već godinama živim u njemu i sve savršeno funkcionira.
Dakle, iz mog iskustva (a i iskustva drugih podstanara koje poznajem) - najbolje je unajmiti stan od nekoga bliskog koga poznaješ (i isto tako nekome poznatome iznajmiti stan). Zatim, provjeri kakva je situacija sa telefonom, internetom i televizijom i da li ti možeš uzeti sebi uslugu koju hoćeš, jer za sve moraš imati suglasnost vlasnika stana. Ostalo ćeš sama vidjeti što ti paše - grijanje, starost stana, lokacija, namještaj, itd. itd.
Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma