Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Na sto paziti kod iznajmljivanja stana?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Općenito moj dojam je da što je stan bolje uređen i viša cijena to su podstanari normalniji. Najgore je iznajmljivati "budget" opcije, to je prava lutrija naći normalne podstanare.
    Ja imam baš suprotno iskustvo, u “starom” stanu sa starim namještajem i infrastrukturom iz 70-ih iznajmljenim za nevelike novce, normalni ljudi bez ikakvih problema, nikada u stan nisam dolazila osim na pokazivanje i primopredaju.

U dobro uređenom stanu, kako bi i sebi uredila, uvijek nešto oštećeno, razvaljeno, zamrljano da ne možeš niti oprati i slično.

Po meni se uopće ne isplati previše ulagati u stanove za dugoročni najam, treba ih održavati i da uvijek sve bude normalno i funkcionalno ali nikako uređivati kao da sebi radiš, jer te održavanje takvog stana košta vise nego što možeš i naplatiti u slučaju eventualnih oštećenja.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Jainina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam baš suprotno iskustvo, u “starom” stanu sa starim namještajem i infrastrukturom iz 70-ih iznajmljenim za nevelike novce, normalni ljudi bez ikakvih problema, nikada u stan nisam dolazila osim na pokazivanje i primopredaju.

U dobro uređenom stanu, kako bi i sebi uredila, uvijek nešto oštećeno, razvaljeno, zamrljano da ne možeš niti oprati i slično.

Po meni se uopće ne isplati previše ulagati u stanove za dugoročni najam, treba ih održavati i da uvijek sve bude normalno i funkcionalno ali nikako uređivati kao da sebi radiš, jer te održavanje takvog stana košta vise nego što možeš i naplatiti u slučaju eventualnih oštećenja.
    Ma nema pravila! Imam budget stan. Ništa fensi, ali nije niti rupa. U dugoročnom je najmu. Imala sam i groznih podstanara, onih iz pakla koji odu i ostave govna po stanu. Doslovno! I dugove! A imala sam i divnih! Imam divne i sada. Dečko i cure. Jednostavni, vrijedni, iz Slavonije. Rade i studiraju. Ali kod mene je prednost što dopuštam ljubimce, koliko god. I uvijek mogu birati jer je potražnja jako velika. I nije mi problem spustiti cijenu za stanare koji mi "sjednu". Ali to sam naučila tek nakon ovih prvih nekoliko iz pakla. Ti iz pakla u principu pristanu na bilo koju cijenu (to me i pomamilo), ne cjenkaju se. Može sve, sve ok. A na kraju kaos. Ovi dragi koji zaista i planiraju plaćati sve redovito, vrlo često realno odvagnu svoje mogućnosti i zamole korekciju cijene ako vide da im je iznad mogućnosti. Spustila sam ovim zadnjim stanarima 500kn i nije mi žao niti kune! A mogla sam iznajmiti drugima po punoj cijeni. Ajmee, kakva sve ekipa dolazi gledati stanove. Za snimiti film...
    Posljednje uređivanje od kudri : 17.02.2022. at 09:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •