Da li itko zna kamo je otišla dr. Marija Gregov, ginekologica , koja je do Nove godine radila u Studentskoj poliklinici u Zagrebu? :?![]()
Da li itko zna kamo je otišla dr. Marija Gregov, ginekologica , koja je do Nove godine radila u Studentskoj poliklinici u Zagrebu? :?![]()
ja znam!!!(rece ona ponosno)
Doktorica Gregov je presla u Remetinac-Dom Zdravlja,tako mi je barem rekla sestra u Studentskom..Meni je ona pratila trudnocu ali sam pri kraju trudnoce isla na Sv. Duh,gdje sam planirala roditi..a kad sam trebala na pregled poslije porodjaja,saznala sam da doktorice Gregov vishe nema.To me je tak rastuzilo jer mi je ona bila prekrasna!Bas bi mogla opet se k njoj prebaciti iako mi je dosta daleko.
a ti,kakvih ti imas iskustava ?
Ma mene je pregledala samo jednom dok je moj ginić bio na godišnjem, ali mi se jako svidjela, ali moja kuma se planirala prebaciti od našeg ginića k njoj i ona joj je zbrisala i gubi joj se svaki trag.
Što se tiče mog iskustva-stvarno me se dojmila, inače nisam baš bila ljubitelj ženskih ginića, nekako mi se bivše baš nisu sviđale, ali ona je stvarno bila.
Da i ja trazim dr.Gregov bila mi je super. Njena sestra mi je rekla da je otišla u dom zdravlja Trnje, a tamo su mi rekli da je bila samo na zamjeni.Tako da gubim trag. Ima li netko kakvih informacija?
cui,ako nije u Remetineckom domu zdravlja(jednostavno nazovi pa pitaj-tel6593600-),onda jedino da iznova nazovesh sestru Marinu(u Studentskom domu zdravlja)pa je pitaj-tel4603643-.Eto.
Meni su isto rekli da je otisla u Remetinec. Fuuul mi je zao. Kod nje sam pratila trudnocu i...nemam rijeci, bila je krasna i jako sam zadovoljna. Ja sam bila u strahu od prethodnog kasnog pobacaja/poroda (u 24 tj.) 5 godina prije, a ona puna razumijevanja i spremna da sve provjeri i pet puta za svaki slucaj. Bas mi je bilo krivo kad sam cula da je otisla iz Studentske. I kud bas u Remetinec! Ja u Dubravi i to mi je stvarno predaleko. Ali za drugu trudnocu cu je potraziti i opet ici k njoj, ma gdje bila.
M kuma je zvala u Remetinec i sestra joj je rekla da do daljnjega dr. Gregov ne prima nove pacijente.![]()
Curke, ambulanta u Remetincu je u tak očajnom stanju da ne morate žaliti ni za čim. Prljavo, ofucano, a o zahodu da ne pričam. Tamo je stravaaaa!!!
što se tiče ofucane ordinacije - nemam pojma, ali znam da je doktorica nešto krivo skontala da ne smije više primati pacijente...
K R I V O !!!
iz HZZO-a je upućena da smije i MORA primati nove pacijente, u stvari to joj je i u interesu jer će kad ode u zakup imati više love.
Tako da, ako niste obeshrabrene ofucanom ordinacijom, samo naprijed.
ona prima.
ehm,pa definitivno cu radije ici ka doktorici Gregov u ne bas bajne uvjete no kod doktorice koja nije njezna pri pregledu.meni je ona bila prva ginekologinja i tako me je prekrasno kroz trudnocu pratila da sam imala zelju svaki puta na pregled joj donijeti darakhiihi
Eto,ja zovem remetinec i idem k njoj!
i ovaj,viduska,puno hvala na informaciji!da bar uvijek donosila tako dobre vijesti
![]()
Ah nisam nikog željela obeshrabriti, pa i ja sama tamo idem. No zbilja je užasno. Bez obzira na stručnost/nježnost/ljupkost ginekologice, mislim da sam zaslužila nešto više od odurno prljave kabinice, ginekološkog stola iz pretprošlog stoljeća i zahoda kakav nije ni na kolodvoru. Tražim novog ginekologa samo i isključivo iz tog razloga.
Ako imate kojeg dobrog za preporučit, primam prijedloge na pp.
Pozdrav.![]()
pa meni to nije jasno! da sve (ili vecina) državnih ordinacija mora tak izgledatiLulu prvotno napisa
ko da je to neka opaka investicija za državu!?! baš mi je drago čuti da ima dobrih doktora koji nisu posustali bez obzira na uvjete...
Pa tko je sad onda na studentskoj poliklinici kad je ona otišla?
Ne valjda onaj Tar... koji je bio prije nje.
Taj mi ni briseve nije htio napraviti jer je kaže to preskupo za zdravstvo.![]()
Baš mi žao da je otišla a bila mi je puno draža od svih privatnih kod kojih sam bila. :/
Neka nova zenska, isto mlada i simpa. Mamama dojilicama ce biti drago znati da ima dijete i da je dojila do 2 god.
A dobro je, odma mi je lakše da nije opet kakav prepotentni ženomrzac.![]()
i ja sam jednom bila kod nove dr. u studenstskoj poliklinici i mogu reci da je zenska stvarno ok i simpa 8)