Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: komunikacija sa partnerom u trudnoci

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno komunikacija sa partnerom u trudnoci

Napokon sam se i ja okurazila i pocela pisati.. ja imam problema sa svojim buducim, od kad sam trudna svadjamo se, prepiremo, i to sve zavrsi mojim krokodskim suzama, on vice da ja njega ne podrzavam a ja da on mene ne. Izgovori mi svasta a ja samo zasutim posto on mora biti uvijek u pravu ja sam inace osjetljivko a pogotovo sad u trudoci, iako imam osjecaj da se on ponasa kao trudnica a ne ja. Sinoc sam mu u zaru svadje cak htjela reci da odgadjam vjencanje ali sam usutila. Imate li kakav savjet za mene?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moraš mu reći da bude tolerantniji jer da si ti trudna i da ti hormoni divljaju i s tim što će te se svadjati i ti se živcirati nije dobro za bebu. Pa mu postavi pitanje da li mu je beba bitna,ako je onda će se smiriti i pregrist neke stvari. O odgodi vjenčanja ako sad već misliš onda se nemojte ni vjenčati jer to neće ništa spasiti samo veći teret. papir ništa ne znaći bitno je kako se vi slažete i da se ne svadjate. Svadja je negativan utjecaj na dijete i poslije tako da neke stvari morate i jedan i drugi pregrist i pokušat živjet u sreći i slogi.

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sve ovisi da li je takvo stanje samo od kad si trudna ili je bilo i inače tako.
    Ja uopće nisam sva svoja kad sam trudna, imam osjećaj ko da sam u vječnom PMS-u i plačem svaki dan za svaku glupost.
    Obično skužim da ne upravljam baš sobom kad se prespavam. Kad me počne nešto (ili netko) nervirati, odmah upozorim da sam trudna i da mi sve smeta i da to sad neću slušati.
    Znam da nisam baš nešto pomogla,ali vjerujem da je dobro znati da je ovo stvarno "drugo" stanje.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam bila savršena trudnica,bila sam vesela sve mi je bilo smiješno,nisam plakala nisam bila zahtjevna s nikakvim željama

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila savršena trudnica,bila sam vesela sve mi je bilo smiješno,nisam plakala nisam bila zahtjevna s nikakvim željama
    A šta reći... blago tebi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ti si kriva, jer nisi muža dosad istrenirala da šuti i da se kontrolira...

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

moj muz je zakljucio da bi da sam uvijek trudna jer da nikad nisam bila toliko smirena i zen ko sada :D i fakat, mene nis ne dira, cijelo sam vrijeme u nekom svom blazenstvu...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Kaze da sam skroz druga osoba sad kad sam trudna...ajde mogu reci da smo postigli danas kao neki sporazum i da cu se potruditi biti bolja, sto bi se dalo priznati opet je on "u pravu" a ja hodajuca tempiraa lijena bomba. Dakle nismo nista previse postigli do sjedece svadje koje su tako ucestale odkad sam u "blazenom stanju" i da sam opet pojela gooo.....hvala vam drage forumasice na odgovorima, to mi je kao neka utjeha ))

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam se već pomirila s tim da hormoni drmaju i MM kad sam trudna.

Inače, ne svađamo se, ali smo preprepreosjetljivi, oboje.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Cekaj tek kad beba stigne...vidjet ces kaj su svade

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    X Pogotovo prvih mjesec dana. (Tada sam ja tempirana bomba .)

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    X Pogotovo prvih mjesec dana. (Tada sam ja tempirana bomba .)

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    haha istinito. ne znam niti jedan par koji prva tri mjeseca nije bio izvan sebe
    draga, ipak moje mišljenje je da bi muškarci prema ženama trebali biti pažljivi, a posebno u trudnoći. evo ja sam u drugoj i muž je ovaj put super, vjerujem da će i nakon poroda biti tolerantniji prema svemu. valjda i njima treba da skuže. a neki možda nikad ne dođu do toga, nažalost

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •