Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: MiGRRRRRena

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nažalost, i ja se mogu prijaviti na ovaj topic.
    Nije da mi je kao Mukici, dapače, kad čitam njezine postove, mislm da imam bebu migrenu, spram njezine Dr. migrene.
    Ovaj tjedan, tj. od ned (27.8.) pa naredna 3 dana nije prestajalo. Ali jakost nije takva da bih završila na hitnoj. Jednostavno duram. A bol pulsira, uglanom blizu desne sljepoočnice, premda može biti i kojekuda drugdje. Kako bol raste, raste i mučnina, povraća mi se, premda to ne radim. Kad se recimo sagnem ili čučnem, pa onda ustanem, bol je neizdrživo jaka, pa se malo zatim smiri.
    Da, i svjetlost smeta.
    Jel to to?
    Mislim, nisam nikad bila kod doc radi glavobolje, pa nisam zvanično utvrdila da imam migrenu.
    I ne pijem ništa, jer mi ništa ni ne pomaže. Probala sam svašta, nije pomagalo, pa rekoh, što da se kljukam ljekovima?
    Al ipak mi nije tako grdo ko Mukici kojoj želim da nađe konačno rješenje za svoju mig.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo, ponovo otvaram ovaj topic, jer me zanimaju vaša iskustva.
    Zaredale su mi se dvije trudnoće, pa dojenje, tako da evo već 3 (tri) godine ratujem s migrenom pijući Lupocet i lagano gubim bitku.
    Naravno da ne želim prestati dojiti, pa trpim!
    Ono što me zanima jest sljedeće. Pedijatrica mi je rekla da u slučaju glavobolje mogu popiti do tri lupoceta dnevno. Da li još nekome pedijatar dao kakav savjet?
    Da li je i to previše, i koliko često po tri lupoceta. U zadnje vrijeme me glava razvaljuje svaki tjedan - za poludit! Znam da je od nespavanja i umora, ali ne želim maloga šopati navečer "nečim drugim" ili mu davati "nešto" za spavanje (dobila sam i takav savjet :shock: ) da bi se i ja naspavala. MM surađuje maximalno, ali djeca traže svoje!

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Migreeeeeeeeeeeena joj grozno, na poslu sam, ne mogu kući, ništa od zamračenja, spavanja, eteričnih ulja i opuštanja.
    Popila bih avamigran, ali sam u IVF postupku i na gonalima, pa nisam više sigurna što smijem što ne.
    Traje već drugi dan . Počet ću lupati glavom od zid, nesnošljivo je ........

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

U potpunosti te razumijem, drži se, proći će, kad tad. Sjeti se kako je super kad se ujutro probudiš, a ne boli glava! I umivaj se u hladnoj vodi, meni to pomaže na par minuta!!!!!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •