jel ima tko?

al ne pitam za neke glavobolje onak uz put, nek za prave pravcijate migrene kad pozelis da si glavu odrezes i stavis ju na policu i da nema veze s tobom...

dobila sam prvoketonal jer sam se jedva dopelala do samobora
dao mi doc IMIGRAN i pala samu nesvijest kad sam vidla da su nutra samo dvije tablete :shock: :shock: :shock:
hebemti
kak cu se sad odlucit da popijem koju???
da cekam da mi bude za umrijet ili kaj?

u zadnjih 4 dana 3 sam imala migrenu... danas sam konacno digla primadonu od 100 i nekaj kila i otisla doktoru pa sutra moram na vadjenje krvi tj. KKS, Fe, SE, GUK, lipidogram, kreatinin, transaminaze, hormone stitne i napravit EEG

djizuis, pocne me bolit glava samo kad vidim kaj svetrebam napravit od tih pretraga... zato sveto skupa tak dugo i odgadjam....mrzim hodat po bolnicama, cekat na red, snimat se i ostalo...

Bila sam jos krajem 10 mj.prosle godine na neurologiji u Vinogradskoj u "Ambulanti za glavobolje" i dr. me jos onda uputila na sve te pretrage, dala mi da vodim dnevnik glavobolja i rekla da dodjem za 3 mjeseca... 3 mjeseca je isteklo prije mjesec dana...

vise fakat nemrem trpit
jel se neko od vas rjesio svojih migrena i kak mu je to uspjelo?

p.s.
ja ih imam tam negdje od osnovne skole, al sve ih teze podnosim...
Ispocetka su bile 3-4 godisnje
pa sam, prateci ih, utvrdila da se javljaju u doba punog mjeseca ili kao PMS
pa ih UOPCE NISAM imala u trudnocama
pa su opet pocele prije 2 godine i to prvo jednom u 3 mjeseca, pa jednom na mjesec, a sad sve cesce i cesce... i cesce i cesce...

i jel neko pije taj IMIGRAN???