Stvarno me dugo dugo nije bolila ... i onda je krenulo iz cista mira jucer navecer oko 19 jos sam bila na poslu, pojela sam malo cokolade i mislila proci ce, ma stvarno sam bila super cijeli dan ... uhvatila me na prepad, tako da sam se jedva dovezla kuci, kako je vec bio mrak, smetala su mi svjetla koma ...
Kad sam stigla doma krenulo je povracanje, nisam ni palila svjetlo, samo sam htjela da MM sto prije stigne doma ... kad me vidio takvu, sjeo me u auto i na hitnu. Vadili su mi krv vise puta, mokracu, prepipavali trbuh, radili EKG, i onda su me poslali na rengen sumnjajuci da imam zraka u 'zlicici' ?!? i dodem ja tamo sva smusena, sljepne kose, ono izgledam koda me poplava donijela i pita me doktor 'Jeste trudni?', a ja i MM se pogledamo i u glas kazemo 'ne znamo' ... mislim ne kasni mi, a postoji mogucnost i sta sad da radim ... vratimo se neobavljena posla glavnoj sestri a ona na mene skocila 'pa kak to ne znate?', bas sam si bila jadna ... ali MM je bio divan, stalno je govorio zamisli da sad dodu nalazi i kazu da jesi, ja bih bio lud od srece ... uglavnom svi nalazi su bili ok, da li su mi Lupocet i vratili me doma.
Danas cijeli dan spavam, glavu osjecam a i iziritirani zeludac, tek sam se prije par minuta digla pa reko da pogledam je li netko od forumasa nasao neki carobni lijek