-
Mukice ćao
možda malo kasnim izvini, no nadam se a nisi imal jedan od napada u međuvremenu.
Ovak, ja imam migrene i prošla sam sve pretrage, eeg, ct, obrda štitnjače- jer ih četo vežu uz poremećaj hormona, kod mene je sve ok, a imam ih od saobračajke.
Od lijekova su definitivno ,imiralgan i zoming, no meni je od zominga bilo fest zlo tak da ga više ne koristim, kojiput probam odmah kad počne boliti uzeti voltaren+2 mg normabel- i kojiput pomogne a kojiput je dovoljno odmah kad krene uzeti i 1 i pol tbl panadola ali ni jedan druki paracetamol nego jedino panadol(?)
Onaj koji nije probao migrenu nezna koliko se možeš idiotski osjećati jer bi i glavu nabio u zid da prestane- a to nije normalna misao
Lutonjice migra ti boli obično s jedne strane i kad se zarola ne staje kaj god da radiš, smeta ti svijetlo, zvuk, mučno ti je a možeš i povratiti, boli strašno, a kojiput može trnuti npr. obraz, kojiput upali ako uspiješa zaspati, tako da bi ovo što ti opisuješ moglo biti to.
Ja nnisam primjetila da je vezana uz hranu i sl. kojiput uz jaki zvuk ili titravo svijetlo, ta kda kad putujemo po noči često imam crne naočale na glavi
8)
Ovo sa SEROTONINOM mi se sviđa i ima mi smisla- pred menzes pada serotonin, isto kao i kad smo pod stresom ili u komi- a tad su imigrice tu 
Eh htjedoh reći- probaj NA SV, DUHU za hormone štitnjače, jer se i na rebru jaaako duuugo čeka, za eeg svakak preporučam bolnicu vrapče- ne šalim se, za ct i neznam kam da te uputim jer je svugde kom,a možda da probaš svud pa gdi upadneš prije.
Ak ti mugu kak pomoći tu sam
Sanja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma