samo da prijavim jos jedan napad... :/

danas je bilo prestrasno... probudim se i cim sam otvorila oci sjevne mi takva bol da sam se jedva digla izkreveta... odem i nadjem onaj Imigran i odma suknem jednu... zapamtila sam da, kad se to popije, bol brzo nestaje...i sjednem ja i cekam.. prodje 10 min...nis.. prodje 20min..nis... prodje pol sata...mene sve jace boli... a klinci ocu ovo, dajmiono... pa vriste... pa stalno nekaj, a meni ko da neko igle u glavu gura

oteturam po uputstvo da vidim kaj s tim doziranjem i od bolova jedva nekak procitam da u nekim slucajevim jedna ne pomaze nego treba popit obadvije
suknem ja i drugu
opet sjednem i cekam

nissssssss
crkla sam skoro
posaljemoskarada ode po buraza-nema ga, pomogstarog -nema ga, po decke sto rade nesto kod nas u dvoristu - nema ih... djizzzzzzzus...nikog osim mene i klinaca nema doma, ko za vraga, sami smo...
bilo mi je sve vise i vise zlo... pa povracam... pa klinci placu... kaje mama, kaje mama??? maaaaamiceeeeeee... a meni za krepat, al doslovno
jos me vise boli jer se nerviram kaj cu i kam cu sad s njima...sebe samu bi jos i stavila u auto pa se nekud otpeljala, al s njima nejdem nikam...

zovem susjedu da me otpelja na hitnu - nema je doma, zovem buraza veli nosim neki ormar na 5 kat nemrem nikam ovaj cas... zovem MM-a ne javlja se... znam - na ribiciji je... fak fak fak i fak

vise nisam mogla nikam, ni sjetit se telefonskih brojeva niti ista... i uzmem djecu i odem pjesice kod susjede koja je medicinska sestra... cim me vidla vadi injekciju i veli.. pa kaj si cekala???
kaj sam hebemu cekala?
nis nisam cekala
navodno mi je taj imigran trebao pomoc

al nije

uglavnom, siknula mi je voltaren...malo sam lezala tam kod nje i kad mi je bilo bolje pokupila se doma... u medjuvremenu je doso buraz pa je pokupio klince, a ja sam legla i spavala valja 5 sati od svih tih ljekova i probudila se ko nova :D :D :D

a sve mi se cini da je ovih dana pun mjesec
i veli mi susjeda da ak mi imigran nije pomogao da me glava sigurno boli zbog nekih problema s kicmom jer mi je prestalo od voltarena

ne znam :?
10.03. sam narucena na sv duh vadit te hormone i onda jos samo krv pa cu imat sve nalaze... eeg sam u jankomiru napravila neki dan