-
Škripanje zubićima
Moja beba ima 4 zubića i sve bi bilo krasno da ne škripi njima po cijele dane.
Možda zvuči glupo i nije moguće, ali imam osjećaj da će slomiti zubić. Da stvar bude gora sad svaku navalu emocija, bilo sreće ili ljutnje izražava stiskanjem šakica i škripom zubima. Ima 7 mjeseci i to traje od kad su joj gornje jedinice pronikle. Koliko sam bila sretna da mi beba ne dudi dudu ili ne siše palac, sad bih rado da gricka dudu umjesto škripe zubima, ali gospođica ne želi grickati (osim mog prsta
)
Ima li netko bebače koji šripe zubićima?
-
Kod nas se isto desavalo kad je dobio gornje keceve. Valjda je to otkrio i bilo mu zanimljivo. Stvarno je bilo jezivo slusati, ali je proslo posle 2 sedmice.
-
joj kod nas traje vec 3 tjedna i sve gore skripi, uzas za slusati
-
Moj je prestao tek negdje s 2 godine, dotad je stalno skripao. Al kako je poceo tako je i prestao.
-
i moja škripa, znam da je i starija škripala
valjda im je to fora
-
moj je počeo s neke 3.5 godine, sad ima 8 i još škripi..u snu...manje, ali zna se još desiti
što je najgore, počela je i mala isto prije jedno pola godine. izluđuju me
)
-
joj koksy nadam se da neće do 2 god trajati, a ako i hoće makar ne ovim intezitetom, po cijele dane na bilo kakav podražaj škripi
-
sa škripanja je prešao na glodanje namještaja :štetočina:
-
eto to ti je razlog za novo preuredjenje
-
Moj ima 7 godina i još uvijek škripi...
-
Moji oboje su počeli kad su uparili gornje i donje jedinice 
Luka (4 god) još uvijek škripi u snu, Helena puno puno manje
-
izgleda da nas stvarno ima dosta sa bebacima skripacima, malo je lakse kad znas da nisi sam u tome, a nista nadam se da cemo se ili naviknuti (mos misliti) ili da ce proci sto je prije moguce iako me ne tjesi mogucnost dugogodisnjeg skripanja ;( ali bolje i to nego nedaj boze sto ozbiljnije
-
I ja imam malu škripavicu 
ima 9mj. i 6 zubića i izluđuje me sa škripanjem, sva se naježim i užasno me iritira njeno škripanje, i strah me je da si ne ošteti zubiće....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma