kod mog malog ih ima 20 u razredu, što je prava rijetkost, tako da bi se moglo fino raditi...
evo jedne situacije na koju je veliki broj roditelja reagirao ( ja nisam jer sam tek naknadno saznala za to): kada rješavaju zadatke uvijek su istih 5 prvi gotovovi, no jedan dan je prvi završio dečko koji u razredu slovi kao "zločest i problematičan". kao nagradu učiteljica mu je dala 5icu u imenik(do tada su bile samo kvačice). klincima je to bio totalni :shock: jer njima je 5icu dobii draže nego dobiti na lotu. onda su roditelji stisnuli učiteljicu i ona je priznala pogrešku pa je, kako bi smirila situaciju, drugi dan cijelom razredu podijelila 5ice. :? pa koju pruku je poslala djeci?

što se tice vremena koje provodimo s djecom....žalosno, ali danas je tempo života takav da se preko tjedna vidimo vrlo malo .vikende iskorištavamo maksimalno. evo, moj mali je u školi 7.30-16.30 jer i MM i ja radimo. popodne ima neku aktivnost, a u 20.30 ide spavati. znaci učiteljica je s njim svaki dan u prosjeku 9 sati. ja ne očekujem da ona odgaja moje dijete umjesto mene, ali svakako očekujem da u tom odgoju sudjeluje; slažem se sa davorkom, škola je odgojno-obrazovna ustanova!