bila sam prije par dana na informacijama i prvo kaj mi je rekla kad sam ušla (nakon sat i 45min čekanja): " je pa kolko vas ima? kad vi mislite da ću ja ići doma?" pa kaj sam joj ja kriva kaj rijetko drži informacije? ili kaj nas nije rasporedila po slovima? pa i ja sam svoje vrijeme izgubila čekajući..a njoj je to ipak u opisu radnog mjesta...
e onda je nastavila: "dakle, on je GROOOOOZZZAAAAN, NEEEESNOOOSAN!!! stalno nešto priča...." pa kaj se riječima grozan i nesnosan opisuje prvašić? pa sve da i je takav, mogla je to malo suptilnije reći...onda mi je okrenula imenik-sve 5ice ; super čita, računa bez problema, čak su mu kao ovi zadaci prejednostavni (ja spomenem dodatne zadatke na što će ona da mu ih nije stigla dati i promjeni temu... :? ), i jako voli pjevati (ribica moja mala ). dakle sve je super samo voli brbljati. još sam imala pokušaj sa "možda bi bilo dobro da...", ali je počela vikati da nema ona vremena ovo i nema vremena ono....pa sam odustala. uglavnom, otfikarila me za 5min, ali sam bar doma otišla :D .

ne želim se ja tu s nikim svađati, niti nikoga napadati; svjesna sam da nam je susav u komi i da je biti učiteljica danas grozno; u biti mi ih je žao i voljela bi da je drugačije....samo sam vam se htjela malo pojadati u nadi da će mi se javiti netko tko je imao sličnih problema da me malo utješi...da mi veli da je sve to normalno, da je i to dio procesa prilagodbe i da bu sve ok....eto, toliko za sada...