-
draga Racela,
ja stvarno ne znam zašto si se ti našla toliko uvrijeđena..ne znam ni čemu takav ton..ako netko generalizira, onda si to ti..ja sam jasno dala do znanja što mislim o sustavu kao takvom, a kritike su bile upucene isključivo konkretnoj učiteljici (ne svim nastavnicima). prema tome, bilo bi korisnije da si dala ili neki konkretan savjet ili ponudila neko rješenje problema ili neki primjer iz tvog razreda, a ne se tu sprdavala iz svih nas koji tebe "ne razumijemo" i "vičemo gluposti". žao mi je što si ti, kao profesorica, odlučila ovdje izigravati žrtvu. jadni vi u prosvjeti, sustav je koma, a onda vas još i mi roditelji gnjavimo. pa dobro jutro i tebi; ne bi vjerovala, ali u našoj državi je većina sustava u komi: kaj bi onda trebali reći oni u zdravstvu, poljoprivredi, proizvodnji....njima je kao lako? a isto se svi žale na doktore, na sestre, na prodavacice....
što se tice kategorije "nisam upao di sam htio pa odo ja na pedagošku"- takve, iskreno, ne znam da li žaliti ili prezirati...jesam im ja kriva zbog toga? jel moje dijete treba snositi posljedice njihove nepromišljene odluke? masa ljudi ne radi posao koji voli-da li to znaci da ga ne obavljaju korektno?
još jednom ponavljam; ne kritiziram nastavnike generalno, rekla sam što me smeta kod naše učiteljice i navela nekoliko primjera. mogla si ih eventualno prokomentirati.
komentar o PMSu je bio bacen u šali jer je općepoznato da su sve žene (pa tako i ja) u tom periodu nešto živčanije nego obično. iako, ni tu ne možemo generalizirati jer ima i onih koje ne pate od PMS. nigdje nisam rekla da ja to govorim pred djecom ili da sam ja to njoj rekla u lice. štoviše, ja sam prema njoj uvijek pristojna i taktična...jer da sam htjela mogla sam biti već u više navrata bezobrazna. dakle, ovo o PMSu je bila šala.
ako su te povrijedili moji postovi, ja se ispričavam, nije mi to bila namjera. no, to su moja razmišljananja;ti se s njima možeš složiti ili ne.. htjela sam samo da zajednički prokomentiramo neke situacije i pomognemo si međusobnim savjetima...naravno da ne očekujem da ćemo mi tu na forumu riješiti problem obrazovanja u hrvata....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma