Pa i nisam i uopće ne znam zašto si to zaključila.anki prvotno napisa
Ja sam tako i shvatila, i tako u početku i reagirala ali na tvoje pisanje tu se još neki nadovezuju pa sve skupa ispada da se nešto dodatno mora dokazivati.ne znam ni čemu takav ton..ako netko generalizira, onda si to ti..ja sam jasno dala do znanja što mislim o sustavu kao takvom, a kritike su bile upucene isključivo konkretnoj učiteljici (ne svim nastavnicima).
Ovo nisi nigdje iz mojih riječi mogla pročitati, ovo je sada samo tvoje zlonamjerno nadodavanje. Nigdje ni riječi nisam spominjala o žrtvama i jadnim prosvjetarima a riječ gluposti apsolutno nisam spominjala jer nikada nisam ni mislila da se ovdje pišu gluposti. A korisne savjete si mogla pročitati od sviju nas pa i od mene da si htjela čitati što piše umjesto što čitaš između redova.prema tome, bilo bi korisnije da si dala ili neki konkretan savjet ili ponudila neko rješenje problema ili neki primjer iz tvog razreda, a ne se tu sprdavala iz svih nas koji tebe "ne razumijemo" i "vičemo gluposti". žao mi je što si ti, kao profesorica, odlučila ovdje izigravati žrtvu. jadni vi u prosvjeti, sustav je koma, a onda vas još i mi roditelji gnjavimo.
I ja se ne sprdam. A dio mog zadnjeg odgovora nije išao tebi nego općem tonu rasprave.
Mene ne moraš strpati u tu kategoriju. Kada sam se upisivala na faks mogla sam birati gdje ću, bila sam oslobođena polaganja prijamnog i imala slobodan upis. I osim toga to je bilo davno prije nego što su nam svi sustavi pali u komu!što se tice kategorije "nisam upao di sam htio pa odo ja na pedagošku"- takve, iskreno, ne znam da li žaliti ili prezirati...jesam im ja kriva zbog toga? jel moje dijete treba snositi posljedice njihove nepromišljene odluke? masa ljudi ne radi posao koji voli-da li to znaci da ga ne obavljaju korektno?
A ja se ispričavam ako su tebe moji postovi povrijedili. No mislim da nigdje nisam bila ni bezobrazna, ni agresivna, a najmanje da sam se sprdala.ako su te povrijedili moji postovi, ja se ispričavam, nije mi to bila namjera. no, to su moja razmišljananja;ti se s njima možeš složiti ili ne.. htjela sam samo da zajednički prokomentiramo neke situacije i pomognemo si međusobnim savjetima...naravno da ne očekujem da ćemo mi tu na forumu riješiti problem obrazovanja u hrvata.....
I toliko na ovu temu.

Odgovori s citatom