-
Kulturna reakcija neće izazvati negativan efekt, ali tvoje razočaranje nekim reakcijama učiteljice i njezinim izjavama vidjet će ti se na licu. I onda si ti čudnovata mama koja brani svoje razmaženo ili ne znam kakvo djete. Moj E je skroz miran, pristojan i dobar na nastavi, ali nezainteresiran, ne voli čita i ružno piše. I učiteljici je to koma.
Zamisli grozno djete je nezainteresirano, kao ja bi ga trebala zaiteresirat za nastavu, a doma bi ga bičem trebala tjerat da piše i čita kako bi to usvojio.
I sada ja kažem učiteljici kako na njega super djeluje pohvala, a ona meni na to pa neću ga hvalit ako ne valja. Sorry ljudi, ali ona to radi već godinama i mogla je naučiti da niti jedno djete ne može biti toliko loše, odnosno u nečemu je sigurno dobar i može ga se pohvaliti. E. je super prijatelj, pažljiv je prema svima, pristojan, odličan matematičar samo njegova učiteljica izgleda u ove dvije godine to nije uspjela shvatiti. Stvarno mislim da to nema više veze sa sustavom već sa činjenicom da su ljudi takvi kakvi jesu i da mi ne preostaje drugo nego da smišljam taktike kako da riješim probleme svog djeteta , a da pri tome ne trebam učiteljicu. Inače najveći problem je kod E. da nije savladao čitanje kako treba, a na prvom roditeljskom nam je izričito rečeno da će ga to oni naučiti i da ih mi ne učimo čitat, al kad zapne ..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma