-
evo naš kratki izvještaj "nakon godinu i pol":
na kraju prošle godine se iznenada smirio i povukao u sebe. zaključili smo da je to posljedica smrtnog slučaja u obitelji, ali uspostavilo se da je uz to imao i neku alergiju od koje su mu naotekle mandule, pa nije skoro uopće čuo. niti jedna učiteljica nam to nije spomenula, nego tek kad smo mi došli u školu pitati da li su primjetile da slabije čuje, onda su se kao u magli prisjetile da se jako promijenio u zadnje vrijeme
ova godina....u početku sve super; svaki dan sam sebe hvali; mi presretni; onda je jedan dan učiteljica "uhvatila" MMa i rekla mu da smo pozvani na razgovor jer da je stanje zapravo gore nego prošle godine. već mi je na samom početku digla tlak jer je rekla da nam već danima želi ubaciti poruku u sandučić, aludirajući tako da ona ZNA gdje mi živimo, ali da jednostavno nije stigla :shock: ja velim pa zakaj nam niste napisali u informativku da nešto nije u redu, a veli ona: pa vaš sin je rekao da nema informativku! ja velim, pa dobro, mogli ste u bilježnicu, na komad papira, a uostalom imate naše brojeve telefona, niste nas mogli nazvati? na to će ona: pa ubacila bi vam ja to ovih dana u sandučić....
uglavnom, i dalje je nemiran. to je jedini problem. ocjene sve 5, nimalo agresivan prema drugoj djeci, stvarima, sebi; pitala sam ju da li sumnja na hiperaktivnost pa mi je rekla da ni u kojem slučaju! nikako!
dodatne zadatke ne smijemo donositi jer, citiram: nije nama cilj ovdje njega zabaviti nego on mora shvatiti da tu mora na miru sjediti, koliko god mu bilo dosadno....
premjestiti ga...to se isto nije sjetila; iako mi je danas priznao da već neko vrijeme sjedi sam
ja dolazim na informacije svaki tjedan i koliko sam skužila to učiteljici smeta; imale smo i jedan sukob oko toga, ali nemam sad snage pisati o tome, kao ni o tome da nije slavio svoj rođendan - na njenu inicijativu! kao da vidimo da li će ga to potaknuti da se projeni....jako sam tužna jer sam prstala na sve to; zapravo sam užasno ljuta na sebe
i da sad ne duljim previše, ne poduzimamo ništa do 12.mjeseca, naime tada smo dobili termin kod tanje sever; idemo se kolektivno testirati pa ćemo onda vidjeti šta nam je činiti....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma