-
ova godina....u početku sve super; svaki dan sam sebe hvali; mi presretni; onda je jedan dan učiteljica "uhvatila" MMa i rekla mu da smo pozvani na razgovor jer da je stanje zapravo gore nego prošle godine. već mi je na samom početku digla tlak jer je rekla da nam već danima želi ubaciti poruku u sandučić, aludirajući tako da ona ZNA gdje mi živimo, ali da jednostavno nije stigla :shock: ja velim pa zakaj nam niste napisali u informativku da nešto nije u redu, a veli ona: pa vaš sin je rekao da nema informativku! ja velim, pa dobro, mogli ste u bilježnicu, na komad papira, a uostalom imate naše brojeve telefona, niste nas mogli nazvati? na to će ona: pa ubacila bi vam ja to ovih dana u sandučić....
ove njihove isprike su mi famozne i sama sam imala slicno, zaboravili mi reci da mi je maloga jedan veci decko vukao za nogu po skoli , kazu uciteljica bilo je BENIGNO!!! pa nas nisu obavijestili, ali zato kad je odbio pisati dodatne zadatke, te mu za kaznu dala 1, pa je on podrapao, jer dijete stvarno zna matku,ali je pokazao bunt jer su ga djeca taj dan zafrkavala, onda me docekala neobicna poruka u biljeznici, ne poziv na razgovor sto je bilo za ocekivati, vec opaska. Ne valaj im ako se brinemo previse pa cesce dolazimo na informacije, a s druge strane smo nemarni ako im ne sjedimo na glavama, pa zato......zasjednimo
dodatne zadatke ne smijemo donositi jer, citiram: nije nama cilj ovdje njega zabaviti nego on mora shvatiti da tu mora na miru sjediti, koliko god mu bilo dosadno....
strasno, pa ona je ta koja ga treba motivirati, a ne da vi nosite dodatne zadatke!!!! ona to treba ciniti
premjestiti ga...to se isto nije sjetila; iako mi je danas priznao da već neko vrijeme sjedi sam
moj sin je sam trazio da ga se premjesti u 1. klupu jer je ometao na satu, sjedeci u zadnjoj klupi....dijete od 8 godina je samo sebe premjestilo, sa zeljom da bude bolji!!!
ja dolazim na informacije svaki tjedan i koliko sam skužila to učiteljici smeta; imale smo i jedan sukob oko toga, ali nemam sad snage pisati o tome, kao ni o tome da nije slavio svoj rođendan - na njenu inicijativu! kao da vidimo da li će ga to potaknuti da se projeni....jako sam tužna jer sam prstala na sve to; zapravo sam užasno ljuta na sebe 
samo ti dolazi, ja sam obavila razgovor od sat vremena i uvidjela da nastavnica i nije tako losa, malo umorna mozda od svega, ali ako osjetim da od nje nema podrsku, spremna sam ga premjestiti, jer sad su u najvaznijem dobu odrastanj, poslije je tesko ispravljati
ja cekam termin za psihologa , i u teskoj sam dilemi, ali tjesi me sto nisam jedina, tako i ti nisi sama i bori se za svoje dijete
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma