Citiraj mim prvotno napisa
rekla sam to mami na što se ona nasmijala grohotom i rekla ono što sam već napisala. Na sve probleme reagira smijehom i vrlo agresivno brani svoj stav da je dijete živahno, ali da to tako treba biti i da je i ona sama takva bila, ali joj zbog dobrih ocjena nitko ništa nije mogao ( :shock: ). ....Mi roditelji međusobno razgovaramo, ali se mami nitko osim učiteljice ne usudi ništa reći jer je u društvu vrlo dominantna i preagresivno brani svoje stavove, ne popušta ni milimetra od onog što je zacrtala te bi svako uvjeravanje u to da nije u pravu vjerojatno završilo velikom svađom, a ne konstruktivnim razgovorom i...
kad je moje dijete u pitanju - skidam glavu ako treba. i vrlo teško mi je prihvatiti da je jedna "agresivna i dominantna" mama - jača od 28 roditelja.

ja sam bila i agresivna i dominantna kad je bilo u pitanju 28 djece - čiji roditelji su se povlačili kad je trebalo rješavati probleme. visila sam kod učiteljice i kod ravnateljice, zivkala telefonom - ali nisam odustala. i uspjela sam.

možda će netko reći da sam preradikalna - ali ako se netko povlači iz rješavanja problema - ja odbijam slušati žalopojke.

mogu odustati od npr. penjanja na mont everest - ali samo zato što mi to nije bitno u životu. za bitne i važne stvari se borim.

p.s. anki - imam prijateljicu koja me pozove na kavu. i onda mi nakon nekog vremena kaže da više nema vremena sjediti i pričati. vrlo otvoreno i iskreno. i volim ju jako - baš zato što uvijek znam da će mi reći ono što misli. zato mi se sviđa i tvoj sinko .