Možda će ti čudno zvučati, ali ja to ne bih posebno nagradila. Hvali ga, budi nasmijana i svakako provedi s njim vrijeme u nekoj igri koja je njemu super, naglašavaj kako si predobre volje zbog njegovog dobrog ponašanja i kako imaš energije s njim se igrati i biti mu bolja mama baš zbog toga, ali ništa mu ne kupuj. On mora shvatiti da je lijepo ponašanje samo po sebi-lijepo, da se time dobiva nešto više nego što je to neka igračka, igrica ili bilo što: da dobiva super-mamu i da je zbog toga sretan. Naravno da mu možeš kupiti neku sitnicu tipa: diploma najboljem sinu na svijetu ili nekaj ako idete šetati zajedno, ali ne mu naglašavati da je nešto dobio zato jer je bio dobar. Eto, ja bih tako. Kod mene pali kad M. treba nagraditi nečim, a ne želim da bude materijalno. Priuštim nam "ženski" dan tj. odvedem je u akciju mirišanja parfema po parfumerijama, posudimo neki mama-i-kćer film, ispečem kokice, radim s njom nakit, lakiraju se nokti s cvjetićima....jednom riječju-samo sam njena. Nekako po njenom sjajnom pogledu na kraju dana skužim da je to više od bilo čega što bih joj mogla kupiti.pafi prvotno napisa