Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Mjesecnica nakon poroda, kada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj faith7 prvotno napisa Vidi poruku
    ako će te malo utješiti ja sam 1. mjesečnicu nakon poroda dobila nakon 19 mjeseci!!! mališa mi je bio i još je žestoki cicač i maternica mi je bila laktozna ko netom nakon poroda i nakon godine i pol...to me je definitivno štitilo od trudnoće...znači stvar je u tome da beba PUNO I INTENZIVNO SISA, a on praktično nije jeo hranu (vrrrlo malo) do 13tak mjeseci...
    ne vjerujem da se debljaš od nedostatka menstruacije- mada nije loše skoknut do ginekologa ili napraviti testić ne mora se osjećati neke simptome (prema iskustvu mojih cura koje su uz dojenje ostale trudne)
    u sisanju je stvar samo kod nekih. moja k. se nije skidala sa sise prvih godinu dana, a ja sam dobila nakon 3 mjeseca.

frendica je imala tandem blizanki i starije kceri, prakticki 24/7 sisanje, pa je dobila nakon 7 tjedana od poroda.

mislim da to vise ovisi o sreci

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    u sisanju je stvar samo kod nekih. moja k. se nije skidala sa sise prvih godinu dana, a ja sam dobila nakon 3 mjeseca.

frendica je imala tandem blizanki i starije kceri, prakticki 24/7 sisanje, pa je dobila nakon 7 tjedana od poroda.

ajme, opet si tu

slažem se s tobom u potpunosti. Kad ćeš dobiti mjesečnicu nakon poroda ne ovisi o tome koliko dojiš, jer bih i ja, po tome, dobila nakon puuuuuuuuuno mjeseci, a ne nakon 3
    i to isključivog dojenja, 35 puta dnevno, nespavanja noću itd.

nisam od onih sretnica kojima dođe nakon 17 mjeseci

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    nisam od onih sretnica kojima dođe nakon 17 mjeseci
    ovaj put se ne možeš žaliti

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj partyka prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj put se ne možeš žaliti

bome ne mogu više od 10 mjeseci mira

Vjeverica77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Meni je došla nakon 6 mjeseci, nije da sam joj se obradovala
    A sad mi se i ciklus smanjio sa 28 na 26 dana

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku

vidiš vidiš- zanimljivo....ovo za sikanje mi je btw rekla moja dr, nakon pregleda, nekih godine dana neimanja mens. jer da "maternica vam je potpuno laktozna- kao netom nakon poroda. od tolikog dojenja"...reče ona meni

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja sam dobila 6.tjedan nakon poroda,isto dojim, pa sam bila skroz zbunjena,zar ne bi trebalo to još malo pričekati?istina, dosta slabo sam krvarila,pa čak nisam ni bila sigurna jel je ili ne,prošlo za 4 dana... evo sad čekam ovaj mjesec da vidim hoće se ponoviti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •