Pokazuje rezultate 1 do 50 od 323

Tema: HOLA KOCKE - probajte!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ok, probat ću 1 i pol dozu. Zašto sam htjela staviti papir na dno? Zato što moram prebaciti ohlađenu tortu na tanjur jer ću kalup opet trebati, a ne znam kako da to izvedem, je li lakše s papirom ili bez njega? Radila sam ja inače hola kocke već u kalupu, ali je ispao dosta niski biskvit , zato ga hoću podebljati.

Za mrvice mi se čini ovaj šlag najbolja varijanta. Samo ga umutim (onaj iz tetrapaka) s malo šećera?
    Posljednje uređivanje od čokolada : 28.11.2011. at 12:04

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, probat ću 1 i pol dozu. Zašto sam htjela staviti papir na dno? Zato što moram prebaciti ohlađenu tortu na tanjur jer ću kalup opet trebati, a ne znam kako da to izvedem, je li lakše s papirom ili bez njega? Radila sam ja inače hola kocke već u kalupu, ali je ispao dosta niski biskvit , zato ga hoću podebljati.

Za mrvice mi se čini ovaj šlag najbolja varijanta. Samo ga umutim (onaj iz tetrapaka) s malo šećera?
    Za papir ti ne znam - nisam nikad radila nešto s kremom pa onda prebacivala, obično prebacujem biskvit, a filam ga na tanjuru. Ne bi trebalo biti teško s papirom: ispečeš, ohladiš samo koliko treba da možeš rukama držati i da ti se ne raspadne, prebaciš na tanjur (bez papira), vratiš samo obruč oko kolača da ti drži kremu i nastaviš dalje kako si zamislila. Tak radim jogurtove i sirne torte i ispadaju dobro ali ovo nisam probala.

Šlag - pa da, tako nekako kako si zamislila. Ako uzmeš obični šlag, slobodno pošećeri, a ako je biljni - možda i ne moraš, ta vrhnja već sadrže šećer. Taj sloj šlaga dat će dodatni lijep izgled kolaču. Ne možeš fulati što god radila, jedino što bi se moglo dogoditi je da ne pogodiš baš najjednostavniju metodu, ali to nema veze. Dobar tek!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •