ja i moji kolači! tako jednostavno a ja ipak uspijem zabrljatiekica prvotno napisa
ali najprije pozdrav svim forumašicama. rado čitam sve što nađem na rodinim stanicama ali "recepti" su mene i moje najmilije posebno uveselili. nakon što smo isprobali štapiće sa sezamom mmm, odlučili smo osvojiti još koju poslasticu. i tako se odlučismo za hula kocke...samo što su naše bile hopla kocke
u prvi mah činilo se da je sve otišlo nizbrdo i da našem kolačiću nema nade.tada sam poučena iskustvom jedne od forumašic (kojoj je totalno propao)ipak uspila spasiti stvar. uh prava borba! kad sam shvatila da se krema s hopla vrhnjem za šlag neće stisnuti, izlila sam iz biskvita što se izliti dalo,ohladila kremu da se hopla stisne, izmiksala je,razmazala po tako nasupanim biskvitu i posula s preprženim lješnjacima.
i sve je dobro kad se dobro svršikolač je bio toliko dobar da... ne znam što reći ...ta krema i sočan biskvit, komadići lješnjaka mmmm....
p.s.jako me podsjeća na ledov kornet od čokolade. ko ga voli... ekice![]()
[/list]

ali najprije pozdrav svim forumašicama. rado čitam sve što nađem na rodinim stanicama ali "recepti" su mene i moje najmilije posebno uveselili. nakon što smo isprobali štapiće sa sezamom mmm, odlučili smo osvojiti još koju poslasticu. i tako se odlučismo za hula kocke...samo što su naše bile hopla kocke
kolač je bio toliko dobar da... ne znam što reći ...ta krema i sočan biskvit, komadići lješnjaka mmmm....
Odgovori s citatom