Više jednostavno ne znam šta da radim. Počelo je kad je bila još beba. Odbijala bočicu po cijeli dan. Kasnije je kašice znala odbijati da po 2 dana nije ništa okusila. Nakon kretanja u vrtić jedno je vrijeme bilo ok, sad nakon ljeta (malo bila na dežurstvu, malo ne) sve je počelo ispočetka;
Doručak traje po 1 h, po novom više neće ništa jesti, uopće ne jede samostalno, želi da ju se hrani. Kad ju ostavim da sama pojede žvače jedan griz po pola sata. U vrtiću CIJELI dan ništa ne stavi u usta. Dođe doma i onda neće ručak, nekako joj zaprijetim i onda pola zdjelice traje sat vremena i nakon pola kaže da neće.
![]()
Da napomenem, ne dajem joj sokove, ne dajem joj grickalice, više ne znam čime da joj zaprijetim. Već sam na rubu nervnog sloma, nemam ju vremena ujutro ostaviti da jede 3 sata, a i onda ne bi pojela. Ako ju u vrtić pošaljem gladno ona SIGURNO neće ništa pojesti cijeli dan.
Znam šta će sad neke mame reći; pa ostavi ju onda gladnu![]()
Probali smo i to....znala sam ju ostaviti dva dana gladnu....ali njenoj tvrdoglavosti nema kraja....tet kažu da je to privlačenje pažnje. Ako nešto doma ima onda je to pažnja. uskoro mi dolazi beba a ja po cijele dane gubim živce natežući se s njom oko ručka, doručka i večere. Ja postajem agresivna, živčana, uhvatim sebe da sam već totalno izvan kontrole ; da joj prijetim, svim i svačim, da bi najradije "zadavila"![]()
Molim vas za ikakav konstruktivan savjet jer ja više ne mogu![]()