-
Hvala na brzim reakcijama 
Ma najveći je problem što sam dobila previše savjeta, a ne znam koji bih trebala poslušati jer su svi različiti...
Što se pelena tiče, čini mi se sve ok. Iako, primjetila sam da kakica bude puno češće nakon što mu dam dohranu nego kada je samo na mom mlijeku. Netko mi je rekao da je to normalno, da je majčino mlijeko skoro potpuno probavljivo pa se može desiti da danima nema kakice, a da je ipak sve u redu. Da li je to istina?
Dižem ga često da podrigne, ali rijetko to i doživim (osim nakon nadohrane). Držala sam ga po pola sata i ne bi podrignuo...
Bradavicu uvijek vadim na ispravan način, mislim da bi bilo koji drugi bio prebolan...
A nadohrana... Pokušavam mu ne davati ništa. Ali dođe do situacije (najčešće po noći), da jednostavno nemam drugog izbora. Prosjek mog spavanja je cca 3 h na 24 sata. Jednostavno mi ne dozvoljava spavati, uglavnom su mu periodi mirnoće samo kad je na cici ili nakon što mu dam nadohranu. Sad mu pokušavam dati samo jednom po noći nakon što cica bar pola sata i to do 70 ml. Ne znam na koji bih drugi način mogla izvući koji sat sna...
Možda je problem i u položaju. Prvih dana su me bradavice strašno boljele,ali u bolnici su mi sestre govorile da ih je pravilno hvatao. Sad je malo bolje, ali još uvijek me boli. Sa položajima baš i ne mogu previše eksperimentirati jer zbog epiziotomije ne mogu još normalno sjesti.
Uh, sad sam opet svašta napisala, ali još uvijek nisam sigurna što da radim... Trenutno bebač nekim čudom malo spava, dojila sam ga sat vremena pa mi je zaspao na cici. Ali očekujem da će se u roku 10 min probuditi i početi plakati od gladi. Pa onda opet slijedi cicanje i plakanje dok na kraju opet oko 3 ili 4 ujutro ne odlučim dati mu koji ml nadohrane kako bih mogla bar malo ubiti oko...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma