Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Danas sam se registrirala, i ne znam kako da otvorim novu temu?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno Danas sam se registrirala, i ne znam kako da otvorim novu temu?

Prije 2,5 mjeseca sam postala samohrana majka. Zivim kod mame . Djete nije priznato i to sam ja odlučila jer je tako najbolje za njega. Trenutno nemam dodtatna sredstva za bebu. Imam, tj uz pomoc prijatelja i ljudi dobra srca sam uspjela srediti si kutak za bebu, nedostaje mi ves masina, beba od 2, 5 mjeseca. Znate kako je. Gdje se mogu obratiti za pomoć. Ja se brinem o svome djetetu, al mi je potrebna pomoc. Kucam na sva vrata, proaktivna sam. I molila bi vas gdje i kome se mogu obratiti. Tesko mi je bilo kucati na vrata, jer sam uvijek mislila da mogu sama sve. Sada je tu bebica. Prerasla robicu i 68..sto dalje, kome se obratiti. Jesam na par mjesta i jednostavno se nalazim u mjestu koji je zatvoren po tome pitanju. Unaprijed Vam zahvaljujem da mi pomognete gdje da postavim ovu temu? Imam li prava, jel zakonito traziti da ti neko pomogne i posalje pelene dok se ne zaposlim. Jel zakonito trazenje robice kad djete preraste, kome se mogu obratiti? postoji li tu kod vas takva akcija. Unaprijed vam zahvaljujem

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pozdrav lavice,

vidiš da si znala otvoriti temu, samo moraš ubuduće čitati prozorčiće koji ti se otvore nakon postanja teme/posta

Drago mi je da se boriš, nažalost kod nas na forumu nije moguće (nije dozvoljeno) organiziranje nikakvih akcija niti traženje pomoći. To ne dozvoljavamo na forumu. MOžeš otići na pdf "pravna pitanja" i tamo postaviti pitanje vezano za prava koja imaš, moža je moguće da nekakvu pomoć dobiješ od države/grada.

sretno u tvojoj borbi

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lavice, jesi pitala u Crvenom krizu u tvom gradu, sigurna sam da bi ti mogli pomoci barem sto se tice odjece za dijete

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hej lavice!! ima na forum.hr tema gdje se poklanja robica za bebe. ja inace kupujem rabljeno, ali ako nemas nikakvih sredstava, mozes tamo zatraziti. ima puno mama koje daju robu. naravno, ne mozes ocekivati uvijek da ces dobiti super stanje robe, ali koliko sam vidjela djeli se dosta. da pokusas tamo?
    za pelene ne znam, vjerovatno nitko ne daje jednokratne, ali istu stvar mozes napraviti za platnene. sigurno ce ti netko poslati, a s njima cinis vise dobroga svom djetetu, okolini i novcaniku
    sretno!

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Odi do svog lokalnog centra za socijalnu skrb i raspitaj se za stalnu ili barem jednokratnu novčanu pomoć.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kao samohrana majka imas pravo na neku novcanu pomoc ako se ne varam? jesi to vec iskoristila?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mala-vila ima pravo registriraj se na forum.hr tamo su ljudi puno voljni pomoc...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Odi do svog lokalnog centra za socijalnu skrb i raspitaj se za stalnu ili barem jednokratnu novčanu pomoć.
    potpis
    znam da su patronažne donosile pelene mamama lošijeg imovinskog stanja
    trebalo bi možda nakon socijalne skrbi pitati i tamo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •