Prije 2,5 mjeseca sam postala samohrana majka. Zivim kod mame . Djete nije priznato i to sam ja odlučila jer je tako najbolje za njega. Trenutno nemam dodtatna sredstva za bebu. Imam, tj uz pomoc prijatelja i ljudi dobra srca sam uspjela srediti si kutak za bebu, nedostaje mi ves masina, beba od 2, 5 mjeseca. Znate kako je. Gdje se mogu obratiti za pomoć. Ja se brinem o svome djetetu, al mi je potrebna pomoc. Kucam na sva vrata, proaktivna sam. I molila bi vas gdje i kome se mogu obratiti. Tesko mi je bilo kucati na vrata, jer sam uvijek mislila da mogu sama sve. Sada je tu bebica. Prerasla robicu i 68..sto dalje, kome se obratiti. Jesam na par mjesta i jednostavno se nalazim u mjestu koji je zatvoren po tome pitanju. Unaprijed Vam zahvaljujem da mi pomognete gdje da postavim ovu temu? Imam li prava, jel zakonito traziti da ti neko pomogne i posalje pelene dok se ne zaposlim. Jel zakonito trazenje robice kad djete preraste, kome se mogu obratiti? postoji li tu kod vas takva akcija. Unaprijed vam zahvaljujem