-
vertex, baš si lijepo to napisala 
ja sam htjela reći da po mom iskustvu, kazne rijetko kad pomažu.
koristim ih ja, da ne bude zabune, kažnjavam, ali da pomažu i nešto rješavaju - nema šanse.
u stvari, sad gledam, tvoj sven je ko moja M, tebi je velik jer je stariji, a meni je ona još mala mala jer je mlađa.
pa kod nje još ni nema prave kazne jer mi je premala. 
ja fakat ne znam što bih njoj dala kao kaznu. ovaj time out mi je oduvijek bio misterija za izvest, a da ju ne zavežem za radijator
, crtiće ne gleda...
za starijeg mi je lako - zabrana izlaska. al to koristimo kad debelo debelo prekrdaši sva pravila i regule. a to je možda jednom godišnje.
u ostalim situacijama - kod mlađe uglavnom okretanje teme, ona obično iz "zločestog" u "dobar" mood prijeđe u 2 sek. isto tako i obratno, naravno.
pali i podizanje glasa. naročito od strane mm-a. ali i ja kad viknem, reagiraju.
M obično kaže, dobro, dobro, ne moraš vikati, možeš mi lijepo reći. 
e, a ovo s pljuvanjem.
ja sam primijetila kod oboje, kad uđu u taj neki, ajmo reć, mood, ne mogu više nazad. on bi vjerojatno i htio prestat pljuvat, vjerojatno je već na rubu plača (jel je?), al jednostavno - ne može.
tjeranje inata u takvim situacijama, da on tebe treba poslušati, što i treba, jer pljuvanje nije lijepo - ne pali. ne dopire.
to ti je neka vrsta tantruma.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma