zabrinuta31 prvotno napisa
Malo da se nadovežem ovoj temi o slobodnim aktivnostima... kod mene je malo drugačiji "problem". Moja curica (5 god) unazad godinu dana je stalno tražila da je upišemo na balet, ove god. smo joj konačno to omogučili, krenula je prije dva mjeseca, bila sretna, oduševljena, nije mogla dočekati dane u tjednu kad bi imala balet (2 puta tjedno po 45 minuta). Ali sad je nastao problem, jer pripremaju neku malu predstavicu za Božić, i neke curice u grupi znaju napraviti zvijezdu bez ikakvih problema isto tako i špagu. Ona špagu napravi s malo poteškoče a zvijezdu nikako, jednostavno joj ne uspijeva. I ona sad nikako više ne želi na balet zbog toga, rekla mi je da se osječa neugodno što je među curicama koje neznaju zvijezdu napraviti, a i teta balerina što ih ući joj je rekla da se nebrine zbog toga da nema veze ako nezna. Ja sam pokušala s njom razgovarati, ali uzalud ne želi se više vratiti na balet. Ja ju ne želim siliti, a na drugu stranu mi je jako žao što odustaje zbog toga, a toliko je željala ućiti balet.... neznam kako da joj pomognem