Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Madeži kod petogodišnjaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno Madeži kod petogodišnjaka

Koliko Vaša djeca imaju madeže ? Moj sin ima pet godina i ima ih već sigurno dvadesetak. Nisu oni tako vidljivi, osim po vratu par komada. Ali unazad godinu dana su se baš počeli pojavljivati preko noći. Čak je jednog raskrvario na nozi u igri. Malo zabrinuta, jel imao tko sličnih iskustava kod djece, da su malo zagrebli madeže ? Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mi smo našem skinuli madež na jesen. Negdje na prioljeće mu se pojavio maleni madež na ramenu, ali je bio izrazito crn. Išla sam privatno na pregled i okarakteriziralo ga kao displastičan i kao trebalo biga ga partiti, jednom godišnje. Na jesen sam tražila drugo mišljenje (kažu kod najbolje dermatologinje u ST) da nije displastičan već Spitzov i da bi ga ona skinula... Kao, možemo ga pratiti, ali može se dogoditi da bude nešto grubo... Skinuli smo ga lokalno jedno jutro, bez puno traume, šave nakon 9 dana i danas imamo mali ožiljak. Nalaz je pokazao da uopće nije bio ni Spitzov već samo običan višeslojan madež koji je zbog više slojeva bio taman. Danas mi se čini da smo ispravno odlučili.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moj najsatriji je na mamu pun madeža.Hvala Bogu nisu veliki nego obični madeži.Ima jednog malo većeg na preponama i njega pratim .Meni je skinuo s vrata cijeli madež u igri ,malo krvarilo i gotovo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i moji su na mamu imaju madeže od rođenja,točno na mjestima gdi i ja.Klinki sad pratimo jedan na preponama pa bu vidla kaj bu s njim.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala na odgovorima, sad ste me malo utješili, ipak ono nije bio madež kaj se raskrvario nego krastica , ali ima baš dosta madeža, nisu oni toliko uočljivi nego kao što sam rekla par na vratu, na nogici, ručicama i stalno neki novi mu se pojavljuju preko noći, sad ima negdje tridesetak, inače imam ih i ja dosta i mm, pa su me zanimala Vaša iskustva jer ih imaju Vaša djeca ? Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •