Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Radionica u vrticu- zimske carolije

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Radionica u vrticu- zimske carolije

U cetvrtak imamo radionicu sa djecom pod nazivom "Zimske carolije"....ima li neko neku originalnu ideju sta bi se moglo uraditi sa djevojcicom od 3 1/2 godine, da je jednostavno za napraviti, a da je ipak originalno? Pozdrav i pusa svima

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kaj vam neće tete pripremiti što ćete raditi?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ako se organizira u vrtići sve će vam već biti pripremljeno za ugodno druženje

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma tete su vec pripremile, nego ja razmisljam da li bi i mi trebale ponijeti neki materijala, ako bi napravile nesto originalno....i nemam ideju sta bi to moglo biti?ja bih da mi budemo drugacije od ostalih, a one su u vrticu trebovale sve sto im treba i sto smatraju da ce trebati....hvala

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kupi kugle od stiropora u intersparu i lijepi na njih što ti srce poželi, ili komadiće tkanine , žitarice i sl., ili uzmi malu staklenku (za lampicu)+svjećica-dušica, ocrtajte staklenku, ili salvetama oblijepite (s drvofix ljepilom)-salvetna tehnika, ........

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ma meni treba detaljan opis kako se radi salvetna tehnika? ja bih mozda ipak odabrala teglicu....a ja sam iz Bosne i mi ovdje nemamo Interspar....Trebaju mi detaljna uputstva za bilo koju ideju...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sole prvotno napisa Vidi poruku
    Ma meni treba detaljan opis kako se radi salvetna tehnika? ja bih mozda ipak odabrala teglicu....a ja sam iz Bosne i mi ovdje nemamo Interspar....Trebaju mi detaljna uputstva za bilo koju ideju...

Evo vidi ovdje http://www.udruga-odgajatelja.hr/ideje/show/327/

i ovdje:http://www.hobbyart-chemaco.hr/defau...at=15&IDArt=42

i još ovdje: http://www.lumos.hr/salvetna.htm
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 20.12.2011. at 13:19

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala Peterlin, veliko hvala....nasla sam jos neke sajtove, pa i ja da podjelim sa vama...zovu se Bunjara i Krokotak i super su mi tamo ideje...moram samo da smislim sta cemo mi da pravimo....da jednostavno znamo sta hocu da napravim, a ne da svasta zapocnemo i da nista ne dovrsimo....pusa svima

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Možete napraviti brodiće od kolaž papira i onda zalijepiti 6 brodića skupa, pa će ispasti zvjezdica.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja sam razmišljala da uzmem vatice i da ih premazem lijepkom i da po nnjima pospem rizu, pa da je pospem sjajem i da mi to bude kao kuglica za jelku....i da jos napravim jelku od kolaz papira, pa da je izlijepim nekim ukrasima, da ukrasim jednu teglicu i da ukrasim nekoliko sisarki....valjda ce biti dosta

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Radionica super prosla...administratori ako hoce mogu zakljuciati temu, ako smatraju da je suvisna....hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •