Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kako riješiti okupljanje klinaca vikendom na bočalištu

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Kako riješiti okupljanje klinaca vikendom na bočalištu

Malo ću se požalit a možda netko od vas ima kakvo konkretno riješenje.

Znači pored naše zgrade je lijepo uređeno bočalište sa klupicama , nadstrešnicom omeđeno ne previsokom ogradom.
    Još je uvučeno i skriveno od pogleda pa samim time privlačno klincima za okupljanje petkom i subotom a kad je ljeto to postaje svakodnevno.
    Zvanje policije je prije čak i funkcioniralo al sad se okuplja neka ekipa kojoj to uopće ne smeta, oni se pokupe pa se vrate za par sati i tako do 7,8 ujutro.
    Konkretno ta ekipa nam je već prepoznatljiva, dve tri cure, ostalo dečki i jedan s posebno iritantnim smijehom.

Vikendom smo umorni kao da smo mi bili vani :/
    S mužem se već svađam jer bi se on selio a ja mu objašnjavam da svaki stan/kvart ima nešto.

Naravno situacija je bilo gdje su njih 10 napali dečka i curu koji su prolazili i pretukli ga tak da su mu zube izbili. Da se nisam zaderala s prozora ko zna dokle bi ga mlatili...

Bočalište kao bočalište mi uopće ne smeta, dapače. Starci se zabaljaju i jednom mjesečno roštiljaju najkasnije do 22 sata.
    Al ovo već utječe na nas kao obitelj.

Kome se obratiti da se to bočalište ili ogradi nekom visokom bodljikavom žicom ili stavi čuvara ili nešto treće...

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gradu? u međuvremenu stalno zvati policiju? ionako ste budni, pa kad se oni pokupe i opet vrate zvati opet? nemam pojma, ne bi ti bila u koži. ako znate ko se okuplja jeste ih prijavili policiji kad su pretukli te klince. zvuči mi grozno, ne bi odustala u svakom slucaju, sta kazu drugi susjedi? ako su u istom stanju ko vi mozda da se nekako udruzite u neku inicijativu.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kvartovsko bočalište za penziče u Zagrebu.
    To s policijom i radimo, neko večer je policajac čak odgurnuo klinca očito se klinac nešto bunio.
    Došla je policija kad su ga tukli, čak smo rekli točno koji su, dali svoj broj, neznam kak se to završilo nisu nas kontaktirali.
    To jutro su i susjedi izašli i rekli da i oni zovu policiju no meni se čini da smo mi prvi na 192.
    Nije problem skupit potpise al kud dalje s tim?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Na jugu se to rjesava zaljevanjem raznim tekucinama,nekad i pisalinom...))
    Naime,stare bakice koje ljeti nemogu spavat od turizma i buke iz kafica pod prozorom,cesto zaljevaju iz kadina ljude u sitne sate...
    I ja sam jednom bila zrtva,srecom taj put je bila samo voda...

Ako ima puno stanara kojima to smeta,pada mi na pamet i angazirati zastitarsku sluzbu,ako im platis doci ce oni cuvat bilo sto,samo to bi upalilo jednom a mulci bi se naravno vratili iduci vikend....besplatna verzija ovoga je ono sto vec radite- zvanje policije,ali naravno kao sto si vidila-policija dodje i podje,a ovi ce ti se opet vratit i vama nikad sna...

A da im nekako ucinite mrskim to okupljaliste? Nesto staviti da ih se odvrati od dolazenja....necim posprejati sat prije nego inace dodju da im uzasno smrdi?
    Raid za ljude... Odma mi dodju na pamet reklame sa bakcilima koji panicno bjeze...ha ha

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mozda zvuci malo primitivno, ali stvarno zasto ih ne bi zalili s necim
    obratiti se gradu. iskreno- ne znam tocno gdje. na tresnjevci je bilo jedno mjesto gdje su se voljeli skupljati i drogirati dok nisu postavili rasvjetu-na inicijativu gradana. kak je kod vas? samo cugica ili ima i jos nesto?

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Zalijevanje pišalinom dobro zvuči al nije mi direkt ispred prozora, zasmrđivanje i zagađivanje klupica bi možda pomoglo al na štetu bočara.
    Neznam kak bočari nisu ništa poduzeli s obzirom da im rade nered a oni čiste za njima.
    Neznam za teške droge al travica zamiriši.
    Vjerojatno bi se trebala obratiti gradu ako su oni ustupili prostor.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pusti, dobro će ti doć kad tvoje odraste da ti je pod okom

ili, što je vjerojatnije - onda će sigurno promijeniti mjesto okupljanja.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pusti, dobro će ti doć kad tvoje odraste da ti je pod okom

ili, što je vjerojatnije - onda će sigurno promijeniti mjesto okupljanja.
    hahaha mislim da će bježat glavom bez obzira od bočališta da ju starci ne vide

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •