Malo ću se požalit a možda netko od vas ima kakvo konkretno riješenje.
Znači pored naše zgrade je lijepo uređeno bočalište sa klupicama , nadstrešnicom omeđeno ne previsokom ogradom.
Još je uvučeno i skriveno od pogleda pa samim time privlačno klincima za okupljanje petkom i subotom a kad je ljeto to postaje svakodnevno.
Zvanje policije je prije čak i funkcioniralo al sad se okuplja neka ekipa kojoj to uopće ne smeta, oni se pokupe pa se vrate za par sati i tako do 7,8 ujutro.
Konkretno ta ekipa nam je već prepoznatljiva, dve tri cure, ostalo dečki i jedan s posebno iritantnim smijehom.
Vikendom smo umorni kao da smo mi bili vani :/
S mužem se već svađam jer bi se on selio a ja mu objašnjavam da svaki stan/kvart ima nešto.
Naravno situacija je bilo gdje su njih 10 napali dečka i curu koji su prolazili i pretukli ga tak da su mu zube izbili. Da se nisam zaderala s prozora ko zna dokle bi ga mlatili...
Bočalište kao bočalište mi uopće ne smeta, dapače. Starci se zabaljaju i jednom mjesečno roštiljaju najkasnije do 22 sata.
Al ovo već utječe na nas kao obitelj.
Kome se obratiti da se to bočalište ili ogradi nekom visokom bodljikavom žicom ili stavi čuvara ili nešto treće...