Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 330

Tema: da li je u redu biti uvrijeđen ako je samo jedno od tvoje djece pozvano na rođendan?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    mali jurica slavi rođendan u šumi s paintbolom, mali marko slavi doma i mama pozove klauna i mađioničara, a flopici je to nekako pretužno
    a najnajdraža mi je rečenica - današnja djeca se ne znaju igrati
    hahahahahaha :loooool:

luda si, cvijeto!

ja ustvari imam traume od neslavljenih rođendana :D
    rođena usred ljeta i nikad nisam slavila rođendan s prijateljima, samo s tetkama i ujacima
    nije bila sarma, možda pohano :D
    Posljednje uređivanje od Anci : 19.01.2015. at 08:23

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja se sjećam iz svog vremena jednog svog rođendana na kojem su se dečki i cure podijelili u dvije sobe i tako igrali.
    Sjećam se i rođendana jednog dečka iz razreda.Samo sam mu ja došla na rođendan i cijelo popodne je zvonio telefon i roditelji su ispričavali da njihovo dijete ne može doći.
    Isto sam i sa najstarijim djetetom napravila kiks, organizirala sam rođendan u nedjelju ujutro srećom onda je u vrtiću bio McDonalds popularan.
    Došle su tri curice. To mi je recimo još uvijek trauma.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja nemam traume od neslavljenja rodendana, ali ih zapravo nikad nisam slavila.
    Zapravo su mi roditelji organizirali proslavu za ekipu 2 x u zivotu , iako sam rodena u 10 mj.
    Doma uz sendvice , jasno. Dobro da su me i te dvije proslave zakacile, nije ih bas previse zanimala moja zabava.
    Posljednje uređivanje od sirius : 19.01.2015. at 08:26

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo kao djeca, a bome i dan danas (brat i ja) slavili svaki rođendan i s društvom (naravno uz čajnu, sok i tortu od oraha) i s odraslom familijom.
    Meni su proslave rođendana jako važne.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se sjećam samo obiteljskih rođendana, ne sjećam se uopće da sam slavila nešto tipa s djecom iz razreda.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ni ja se ne sjecam da sam slavila rodjendan s ekipom iz razreda... doma bi dosla uza familija, a u skolu bi nosila slatkise taj dan. I to je bilo to.

Moje najtraumaticnije rodjendansko iskustvo je bilo kad me sestricna pozvala na rockas (a nismo si nikad bile bas dobre, pa ni danas). Bilo mi je cudno da me pozvala, al svejedno drago. Kupila ja poklon, sredila se (tad sam imala mozda 10 godina), kad zove ona da jel mogu ponijeti kazetofon, ona nema, i kazete neke. Ja ponijela. Ispalo je da me zvala samo zbog kazica, jer joj je na rodjendanu bila ekipa koju ja niti sam znala niti me ona htjela upoznati s njima. I tako sam ja presjedila sama samcata taj rodjendan.
    Da ne kazem da mi je nestalo pola kazeta to vece... sto je jos gore, njena mama, moja tetka je to sve gledala i ni rijeci rekla nije. Ne bi me cudilo da se ona sjetila kako nabaviti kazic za rodjendan.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo slavili, doma, u nižim razredima, u višim baš i ne ili eventualno 2-3 frendice...

mojoj djeci je jako važna proslava rođendana, vole oni te fešte, šušur...

e da, a kad su moja djeca pozvana oni uvijek žele ići, a ja se potrudim da uvijek i idu jer mi je žao i djeteta i roditelja i naprosto mi nije pristojno ne odvesti dijete.
    Posljednje uređivanje od Bubica : 19.01.2015. at 09:17

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj je desetogodišnjak u subotu slavio rođendan, prvi put od 2. godine u stanu jer nam je jako malen dnevni boravak i dječja soba, ali ove godine nismo imali nikakvu drugu mogućnost.
    Bilo ih je 15.
    Prvih pola sata su se okupljali i grickali.
    Onda su išli pola sata vani, igrali nogomet i graničare.
    Onda je došla pizza.
    Pa su pogledali malo rukometne utakmice, navijali i skakali uz kokice.
    Pa je bila torta.

Onda su se svi smijali, a stalno je poneko pitao Čemu se svi smiju?

I tako, bilo me je malo strah.
    Stolaca nije bilo dovoljno pa ih je par sjedilo na podu.

Trajalo je malo manje od 3 sata, nije bilo nikakvih problema, slavljenik je zadovoljan

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je desetogodišnjak u subotu slavio rođendan, prvi put od 2. godine u stanu jer nam je jako malen dnevni boravak i dječja soba, ali ove godine nismo imali nikakvu drugu mogućnost.
    Bilo ih je 15.
    Prvih pola sata su se okupljali i grickali.
    Onda su išli pola sata vani, igrali nogomet i graničare.
    Onda je došla pizza.
    Pa su pogledali malo rukometne utakmice, navijali i skakali uz kokice.
    Pa je bila torta.

Onda su se svi smijali, a stalno je poneko pitao Čemu se svi smiju?

I tako, bilo me je malo strah.
    Stolaca nije bilo dovoljno pa ih je par sjedilo na podu.

Trajalo je malo manje od 3 sata, nije bilo nikakvih problema, slavljenik je zadovoljan
    neka si ti nama preživjela i neka je slavljenik zadovoljan

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    neka si ti nama preživjela i neka je slavljenik zadovoljan

Uf, danima sam višekratno prognozu provjeravala.
    Sad, nek pada!

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo svo troje (sestra, brat i ja) slavili rođendane malom stanu s popriličnim brojem djece, a i roditelja (dosta je bilo obiteljskih prijatelja s kojima smo se intenzivno družili). I moram napomenuti da NIKAD nije bio torte od oraha :D, mama je to držala preteškim za djecu. Torta je bila žuta: obični biskvit i krema od princes krafni. I od mojih torti, ta kod djece - uzvanika najbolje prolazi. Slično kao obična čokolada, recimo.

I mojih troje najradije slave doma, ovako slično kao Ancine cure, recimo. Nemamo plana ni animacije, a nije bilo ni problema. Jednom jest, A. se potukao sa skoro najboljim prijateljem. Kad su se ohladili, nastavila se igra. Jednom ili dvaput (od ukupno 26 rođendana proslavljena doma) mi se neko dijete požalilo da mu je dosadno. Osim one spomenute tuče, rođendan od D. u prvom razredu je prijetio da izmakne kontroli prvih sat vremena ali smo našli sklad :D
    Posljednje uređivanje od vertex : 19.01.2015. at 11:16

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo, i ja sam preživjela "neorganiziranu", s moje strane, proslavu 11 rođendana sa 16 djece, od toga ih 5 nije bilo iz razreda. MMov i moj anganžman je bilo malo preseliti namještaj, napravila sam kekse, tortu i krampogače. Naručila pizzu. osim što su radili užasnu buku - čini mi se da su se dobro zabavili. Mi smo bili u odvojenoj sobi uz povremene dolaske . Srećom imamo polugluhu macu, pa je i ona prživjela buku.

Stariji je htio doma bez nas, nismo mu dali.

E da, zvala je koga je htjela - nisam se upletala
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 19.01.2015. at 11:59

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    (od ukupno 26 rođendana proslavljena doma)

mi smo 20 rođendana proslavili doma . 19 bez animacije djece, jedan sa smišljenim aktivnostima :d

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Šta nisi padež ispravila da se ne bode u oči dvaput dvaput? :D
    Fale u mom zbroju tri, to su bili igraonički. Znači da za dva mjeseca slavimo okruglu brojku od trideset dječjih rođendana. I oni će imat 5, 10 i 15 godina. Jedva čekam

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi debelo premašujemo 30 kućnih rođendana, neću to mijenjati jer mi odgovara.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj zove koga želi. Prošli rođendan je to bila pozamašna brojka. Ima ih puno u razredu i još dosta ovako prijatelje, familije iste dobi, tako da je to na kraju velika brojka.
    Rođendan je na dvorištu, bez animacije. Na prošlom su dobili pizzu, grickalice, tortu i sladoled.
    Bilo je super, jedino smo MM i ja na kraju već krepavali, jer je dvorište veliko, bilo ih je posvuda, pa dio u kući,...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jooj, imam i jedan u mekdonaldsu. uf, taj je bio tužnjikav. ja sam taman rodila m, još sam bila u rodlištu, mm i ekipa nije bila od organizacije fešte, pa su šesti rođendan od j organizirali u meku.

a ja sam plakala u rodilištu. plakala ko kišna godina. sestre su se uplašile da se nešto strašno desilo.

pitaju me šta mi je - a ja, ko naša flopica, moooj jadan j slaavi rođendan u meekdonaldsu, i udri u plač. ove me gledaju ko da sam poludila, a meni se to činilo grozno. inače ne volim igraonice, još mekdonalds, kao da sam ga do kraja iznevjerila.

a jadan j u to doba još i nije volio hamburger. pa je naručio za sebe tost. pa ni to mu nije bilo dobro i ostavio ga je.
    nisu dobro ni organizirali pa mu je došlo, kolko se sjećam, njih troje.
    uglavnom, nije da će pamtiti taj rođendan, al njemu i nije bilo tako loše.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj, cvijeto, i ja bih plakala
    Sad sam se jos necega sjetila u vezi j pa se smijem ko luda
    Malo si mi uljepsala dan :D

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

šta imaš ti protiv mekdonaldsa?
    mi smo jedni od prvih (prije 18 godina) koji smo proslavili rođendan u njemu, još i profi snimatelja unajmili da nas snima

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

uletila anči

isto pitanje, šta imaš i ti?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja ću samo nadodati da se slažem s Flopicom, s tim da ne osuđujem roditelje koji rade drugačije od mene, već je to jednostavno moje razmišljanje.
    A možda je i do mene, meni je organiziranje bilo kakve fešte tlaka.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ne stižem se uključivati, ali ovo mi se pojavilo na FB i sjetih se ove rasprave. Hahahaha, ovako se to radi:
    five-year-old-misses-friends-birthday-party-and-has-to-pay

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ne stižem se uključivati, ali ovo mi se pojavilo na FB i sjetih se ove rasprave. Hahahaha, ovako se to radi:
    Mislim da je tuzba definitivno pretjeran pote, iskljucivo zato sto ce te vise kostati od tih 15 £, ali, donekle razumijem. Posto zivim u UK, znam da se svaka organizirana rodjendanska proslava placa po djetetu. U tu su proslavu ukljuceni klaunovi ili madionicari, lutkarske predstave, face painting itd. Posto organizator proslave placa 15£ po djetetu, mislim da je krajnje bezobrazno reci ljudima da ce tvoje djete doci, racunas na to dijete, platis za njega i onda se ne pojavi jer su odlucili ici kod babe i dede. Po meni je to nekulturno!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Plaća se i ovdje po djetetu u većini igraonica.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha, bas sam ja htjeal link staviti
    Eto, moze i mala modifikacija ovog slucaja. Kad ti netko utrpa "viska" djece na rodjendan, ti mu lijepo posalji racun za cuvanje djece

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    ja ustvari imam traume od neslavljenih rođendana :D
    rođena usred ljeta i nikad nisam slavila rođendan s prijateljima, samo s tetkama i ujacima
    nije bila sarma, možda pohano :D
    da razveselim flopicu.
    nisu ta stara dobra vremena bila svima bas tako dobra.
    nisam rodena u ljetu, ali isto osim kad sam bila jako mala isto nisam slavila sa prijateljima. odnosno ponekad uopce ne. mislim, nije mi to bio smak svijeta, ali.....
    tek poslije kad sam dosla u zagreb.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

seni pa ti me još vise rastužuješ
    kako niste slavile roćkase s djecom?
    ma dajte...

ja stalno brijem kako sam imala ne prelako djetinjstvo
    a ispade da sam među rijetkima koji su imali prave dječje rođendane, s hrpom djece iz susjedstva
    sa ludom zabavom, plesom
    I mama mi je uvijek na slavljenički stol stavljala buket svježeg cvijeća
    moguće da sam idealizirala...
    ali ipak..

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

no vidim da nisam jedina sa "traumama" iz dobrih starih vremena.

no dobro u tome jest, da je covjek nesto i nauci iz tudih gresaka.
    pa su mojoj curi njeni rodendani u lijepom sjecanju.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je tuzba definitivno pretjeran pote, iskljucivo zato sto ce te vise kostati od tih 15 £, ali, donekle razumijem. Posto zivim u UK, znam da se svaka organizirana rodjendanska proslava placa po djetetu. U tu su proslavu ukljuceni klaunovi ili madionicari, lutkarske predstave, face painting itd. Posto organizator proslave placa 15£ po djetetu, mislim da je krajnje bezobrazno reci ljudima da ce tvoje djete doci, racunas na to dijete, platis za njega i onda se ne pojavi jer su odlucili ici kod babe i dede. Po meni je to nekulturno!
    Vidis , vidis ...
    meni neki ljudi nisu na svadbu dosli...
    trebala sam im racun poslati.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a slavili smo svakojako.
    i kod kuce i u tehnickom muzeju i u atelijeu albertine, odnosno muzeja moderne umjetnosti.
    zadnje 3 godine samo ode sa prijateljicama u kino i na pizzu.

a za onaj rodendan kad je krenula u gimnaziju - nas 5. razred - smo se bome naradili.
    ona je to ovako izrezirala.
    u 12.00 dosli kod nas. u 14.00 sam ih vodila na running suschi. u 16.00 - 17.00 smo u videoteci u susjedstvu birali film. -7 cura i 5 decki, pa ti sad nadi nesto sto se svim asvida.
    18.00 - 21.00 film
    u 21.00 su decki isli kuci, cure ostale spavati.
    sljedeci dan sam im u 10.00 pravila palacinke.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

do 14.00 su svi otisli kuci.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

To je bome bila fešta i po, seni, super! Jedino ste film morali dekretom odrediti, po meni

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

vis da je ona birala. da duuuugooo traje

seni, zvuči super!
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 19.01.2015. at 15:52

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

AM, a šta ja znam, nekako mi djelovalo otuđeno
    on sam, bez nas, u toj nekoj sobici u meku, jede hamburger i puše svjećice. a do tad, uvijek puna kuća ljudi, kuhanje, spremanje, šušur...
    mislim, ja sam u rodilištu stalno plakala, da se razumijemo. oba puta

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis , vidis ...
    meni neki ljudi nisu na svadbu dosli...
    trebala sam im racun poslati.
    Trebala si, sirius
    Pogotovo onima koji su rekli da ce doci, pa se bez pardona nisu pojavili...lol...
    Znam da mijenjam temu, ali, frendica je dozivjela da je od nekih ljudi dobila praznu kovertu, bez potpisa ili icega...sad razumijem zasto Slavonci cesto na svadbama iza ponoci otvaraju koverte i javno citaju tko je koliko dao...zamisli da cika praznu kovertu otvori

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    frendica je dozivjela da je od nekih ljudi dobila praznu kovertu, bez potpisa ili icega...
    svašta sam čula, ali ovoooooo...
    u svakom slučaju, mislim da se prazne koverte ne potpisuju...

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

šta čula, doživjela

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A mene sad sjetio muz kako nam je na jednom vjencanju dosao kum od mladenaca za stol i rekao da ne pijemo puno vina jer da je jako skupo, a to su tek sad skuzili

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nije me bilo koji dan, a vidim da se tema rasplamsala. "Moj" 13-godisnji zamalo- gost na Pikulicinom rockasu je takvo nekakvo zbrkano dijete.. S jedne strane fakin koji odgovara doma i radi gluposti, s druge strane izgubljeno dijete s prilicno disfunkcionalnom obitelji. Malac definitivno ima problema, a to plakanje i pripremanje kosulje je vise neki nacin manipulacije roditeljima kako bi ga ipak poveli na nas rodendan. U svakom slucaju stvar je rijesena - ja sam zauzela stav i on ne dolazi s mladim bracom.

Sto se tice nacina slavlja, mi smo do sad slavili i 1. i 2. rodendan, uvijek doma i primjereno dobi. Na prvom rockasu je bilo nekih 5 beba-vrsnjaka i hodali-puzali su okolo, igrali se, a torta je bila puna malih prstica i rucica i dopustili smo im to. Nepretenciozno i veselo.

Drugi rockas je bio vec blize pravoj proslavi. Nisam ni ja za ne znam kakvo umjetno animiranje, no volim im pruziti neku aktivnost koja moze biti zabavna i zajednicka. Tako smo napravili fbojanje rukama i klinci su na jedan veliki papir rucicama radili otiske, pored kojih smo napisali imena da se zna cija je koja rucica, a u sredini je pisalo veliko Sretan rockas Pikulica. Taj plakatic imamo kao uspomenu. Poslije smo muz i ja za malene napravili malu kratku predstavicu. Preobukli smo se u mamu Kukunku i tatu Tarantu i uz nekog velikog plisanog krokodila i lutku (maloga Juju) otpjevali-odglumili tu pjesmicu. Poslije torta i igrancija i bilo je jako zabavno, a moja curka je blistala.

Sada je Pukulica prava mala curka i sama je govorila sto bi voljela imati: tortu s Majom i Pavom, haljinicu kao princeza, te i te prijatelje, ples... i organizirati rockas nam je postalo zajednicko veselje. Muz, kuma i ja cemo napraviti mali igrokaz, a poslije cemo imati pravi mali plesnjak i tortu. Dakako, to uzima jedan dio vremena, sve ostalo je na njima, da se igraju kako zele.

Pretpostavljam da ce za koju godinu rodendani izgledati sasvim drugacije, a Pikulica nas moliti da ne radimo predstave i ne sramotimo ju, hahaha, ali za sada su svi odusevljeni, a mi smo ko djeca i veseli nas sve to.

Nisam nesto protiv igraonica, ali ja jednostavno jako volim taj bliski dozivljaj rodendana u domu, kada zatamnimo svjetlo i pjevamo, a ja nosim tortu sa svjecicama i gledam liceko moje curice kako blista od srece i ponosa. Nekako ne zelim tu divotu prepustiti nekoj animatorici placenoj za to.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ideš ValaMala, koji entuzijazam

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo, kako kaže valamala, sve je to jako individualno, ovisi o sklonosti roditelja. ja pokušavam sebe i mm-a zamisliti ko kukunku i tarantu pa nekako ne ide

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo do sad sve rođendane odradili doma
    ukupno 21
    meni su takvi najdraži, a moji klinci znaju nakon nekog rođendana u igraonici/ kinu reći da bi svoj idući i oni tako, ali kad dođe vrijeme slavlja, kažu da im je ipak veća fora kod kuće
    što se tiče broja, obično pozovemo do 15oro djece, možda koje više, a tako bi bilo i da slavimo u igraonici/kinu. to mi je ok broj, i sigurno nemaju više od 15 super prijatelja koje baš moraju pozvati na rođendan
    a iznenadilo me da je glavni događaj na zadnjem rođendanu najstarije (to su bile cure stare 11-12 godine) bio poligon od namještaja i špage koji je MM u naletu inspiracije složio po dnevnoj sobi, a one se natjecale koja će ga najbrže proći bez da išta dodirne LOL

e, i jedan plus kod nas doma je što imamo ogromno platno s projektorom, i onda ak dođe neka kriza ili previše divljaju, napravimo doma kino s kokicama LOL na ovom zadnjem ročkasu su gledale Ender's Game

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Lutonjica molim te opisi malo taj poligon, moj ih obozava a ja bas nisam kreativna. To bi mi bio spas za iduci rodjendan

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma bezveze, fakat nalet inspiracije
    postavio je stolice po dnevnoj, neke naopačke, neke na stranu, neke normalno, i onda je špagom radio mrežu po cijeloj sobi tako da ju je vezao oko stolica, stola, kauča i ostalog namještaja

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    evo, kako kaže valamala, sve je to jako individualno, ovisi o sklonosti roditelja. ja pokušavam sebe i mm-a zamisliti ko kukunku i tarantu pa nekako ne ide
    Ja ne mogu zamisliti kako bi izgledao igrokaz koji bi napisali mm i ja Zapravo, ne mogu zamisliti kako bi izgledalo da uopće pišemo igrokaz

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

o tome sam i ja razmisljala, ali sam odlucila da mi se neda ove godine.
    to ti je kao da prolaze izemdju laserskih zraka kao npr. u filmu Klopka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo je vrlo pojednostavljena verzija koju sam napravila jednom kad sam htjela na miru popit kavu hahahahaha
    na rođendanu je to bilo puno kompliciranije
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...77afc0db2e0260
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...04&oe=552B4691

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super mi je ideja, upotrijebit ću vrlo skoro.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala ti! Cim se dokopam spage bit ce opce veselje!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lut, izgleda super! baš dobra ideja.

ja se također ne mogu zamisliti u igrokazu, ali dobra sam voditeljica kviza
    inače obožavamo kvizove i taj tip igara pa sam znala to (skupa s djecom) pripremati za njihove rođendane. i nećakinji sam pomagala sastavljati pitanja. jedino mi ona nije dala da vodim
    Posljednje uređivanje od Anci : 21.01.2015. at 11:25

Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •