Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: elephanten cipelice

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno elephanten cipelice

kao što naslov kaže danas sam u Deichmannu vidjela slatke super mekane i bez uloška cipelice za moju M. koja za koji dan puni godinu
    još nije prohodala, diže se i hoda uz namještaj, ali ništa baš ekstra, više bi puzala
    e sad ima li smisla kupiti joj takve cipelice, za po kući imamo mišulice, a kupila sam i jedne za vani najviše zbog straha od hladnoće Bambijeve s uloškom, ali su dosta krute i vidim kad je u njima i puzi da su joj dosta krute kada se pokušava dignuti uz namještaj, nekako joj "smetaju"

jesu li to ok cipelice i je li ih tko kupovao tako malom djetetu, tj. za prve koračiće?
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 18.12.2011. at 22:09

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

O.k. su cipelice, mi smo ih imali, tj. još imamo, samo drugi par u većem broju.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Elephanten su mi prvi izbor jer ih mogu isprobati i kupiti (u kvartu ). Mislim da su i Davidove prve cipele bile Elephanten (taman je prohodao u jesen kad su trebale neke cipele za van). Kad je bilo suho, nosio je Stonz.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

super, hvala
    znači nema veze što nemaju uložak?
    negdje ovdje sam i pročitala da fizijatri kažu da ustvari uložak i nema efekta do nekih 3 godine

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    super, hvala
    znači nema veze što nemaju uložak?
    negdje ovdje sam i pročitala da fizijatri kažu da ustvari uložak i nema efekta do nekih 3 godine
    Dobro si čula, meni je to potvrdio ortoped sa šalate, reko je kakav bambi, ciciban.. bitno da cipela nije tijesna i što više bit bos, tj.zimi nosit lagane cipelice mekane, uložak ne, jer onda stopalo ne koristi sve mišiće
    ako se neka deformacija mala i vidi, prije 3 se ne poduzima ništa
    E da, i naše prve prave šuze su bile elefanten, prezadovoljna sam bila
    Posljednje uređivanje od Smokvica. : 18.12.2011. at 23:12

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Smokvica. prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro si čula, meni je to potvrdio ortoped sa šalate, reko je kakav bambi, ciciban.. bitno da cipela nije tijesna i što više bit bos, tj.zimi nosit lagane cipelice mekane, uložak ne, jer onda stopalo ne koristi sve mišiće
    ako se neka deformacija mala i vidi, prije 3 se ne poduzima ništa
    E da, i naše prve prave šuze su bile elefanten, prezadovoljna sam bila
    o super, super hvala puno!!!

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Naše su isto prve (i druge) Elefanten i super su nam!!!

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mi smo imali mislim prve ili druge njihove cipelice. Čak sam jedne koristila kao papučice jer su bile super mekane, tanke, kožne.
    I sada sam malcu koji ima 3 godine kupila opet njihove i pre zadovoljna sam.
    Možda su mrvicu skuplje (odn. može se naći i jeftinijih cipelica), ali Elefanten su mekane i lijepog dizajna. Preporučam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •