-
Natjecanje vrata
Stvarno ne znam odakle poceti,vec par mjeseci imam problema s vratom,natjece mi i stitna nekad ali mene vise zanima natjecanje vrata ravni ispod uha,imam bol u gornjem djelu ledja,ramenima i ta je bol povremena,ali mene plasi ovo natjecanje,naime to bude kao okruglo mekano i jako ruzno za vidjeti,isla sam doktoru ali dok ja dodjem do termina i do doktora ono se povuce tako da niko ne pridaje neku vaznost,a mene to brine i zanima me da li se jos neko susreo sa tim problemom i da li neko uopce ima predstavu sta bi to bilo,i jos da kazem da ne umisljam i da ne trebam psihica tj.bila sam i nisam luda 
da bi vam lakse bilo shvatiti gdje to meni natice prilazem slikicu,i da napomenem natjece mi sa obje strane i povremeno...
Posljednje uređivanje od adal : 19.12.2011. at 13:05
-
Posljednje uređivanje od adal : 19.12.2011. at 13:09
-
malo je nejasan naslov teme, ja sam ostala s upitnikom na glavi jer sam mislila da se radi o natjecanju kao borbi između vrata ( vrata predmet za ulazak i izlazak iz prostorije ), pa sam ostala zbunjola, ali ajde barem će većina otvorit temu da vidi o čemu se radi, pa možda dobiješ savjet 
ovo bi bilo naticanje u području vrata, ramena naprimjer
i ne shvaćam zašto bi netko mislio da umišljaš i slao te psihiću, no dobro
po meni bi bilo dobro da te doktor pošalje iskontrolirati štitnu žlijezdu, pa vidjeti što dalje, možda internist, fizijatar radi bolova u ramenima i leđima
mislim, bez doktora ne možeš ništa, pa nema veze što se povuče, znaš pokazati gdje je bilo, opisati što se događa, kako izgleda, pa će netko valjda imati ideju o čemu se radi
-
hahahahaha da ne jasan je naslov teme ali kako ko dolazi s kojeg glasovnog podrucje tako i pise trudim se pisati razumljivo al et nekad se desi greska
,eto ja se izvinjavam zbog krivog naslova....
A spominjes stitnu da li moze taj dio natjecati zbog stitne?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma