Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Baba Roga, vjestica, Krampus - zastrasivanje

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    nije to baš tako jednoznačno povezano.
    naravno da nije, zato i pitam da provjerim svoje teorije, kakva su vaša iskustva

slažem se sa zaključkom tvog posta.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mene moji bližnji nisu baš nečim plašili, ali uvijek se je našla neka dežurna plašilica koja bi to nadoknadila.

Recimo, ima jedna tema na servisnom kutku o pravljenju domaćeg sapuna, a meni se sve dlake naježe na sami pogled tog naslova jer su mi kao curici neke ćaknute babe govorile kako cigani kradu zločestu djecu i prave od njih sapun.
    Znam ja već odavno da su to budalaštine, ali mi je i dandanas pomisao na kuhanje sapuna grozomorno.
    Isto tako sam kao klinka bježala čim bi začula iz daljine "pooopravljamo kiišooobrane!" pa ni dan danas baš ne volim nositi kišobran.

Kad malo bolje razmislim, nisu ovi moji panični napadi s kojima se godinama borim bez podloge.

S druge strane, čitavo djetinjstvo sam proživjela u nekom svom svijetu bajki gdje su uglavnom lijepi i dobri pobjeđivali ove ružne i zločeste i stalno sam tražila baš one priče koje su imale što više ovih ajmoreć' strašnih scena. Gotovo sam mazohistički uživala u njima, a ni danas nije puno drugačije. Samo su vještice i zle vile zamijenili serijske ubojice i raznorazni psihopate.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Samo jedan ispravak. Ona strašna tema je na podforumu pozeleni, a ne na servisnom.

Vidi se da je nisam pažljivo pratila jer traume su prejake.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •