Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Gdje izvaditi inhibin osim u Vinogradskoj?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Gdje izvaditi inhibin osim u Vinogradskoj?

Drage dame,

molim da mi netko odgovori na pitanje iz naslova-radi se inhibinu B.

Lijep pozdrav svima.
    Posljednje uređivanje od rvukovi2 : 14.12.2011. at 11:37

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tako je lijepo vidjeti tvoj nick .

Dok ti ne uleti neko kurentniji - probaj Breyer (jako skupo) ili VV (standardne njihove boljke, ali manje je ljudi i kažu da su se bolje organizirali).

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja idem u petak gore vaditi AMH i homocistein pa ću pitati i za inhibin valjda ću se sjetiti)

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pod GORE-misliš na VV-AMH znači tamo rade?

Ina, pa da, malo mi smiješno bijaše kad ugledah ovaj svoj nick i avatar-nisam se ovdje javljala jako dugo. Ova epizoda tu na potpomognutoj slobodno mogu reći da je iz mog prošlog života, ona Jasmina nije više tu-osim što mi treba ova pretraga .-).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rvukovi2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ova epizoda tu na potpomognutoj slobodno mogu reći da je iz mog prošlog života, ona Jasmina nije više tu-osim što mi treba ova pretraga .-).
    Lijepo i drago mi je zbog tebe, tako ćemo i svi mi, ko prije, ko kasnije. Sve najbolje, vuk-ženo, vjerujem da i dalje nisi izgubila svoju snažnu vučju narav, u kojem god da si sad điru. Uvijek kad popijem lactogyn - sjetim se tebe, meni je to bio 1 million dollar savjet, koliko god banalno tebi možda zvučalo.

Semper fi, da garniram s patetikom do gasa .

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Bog !!

Ja sam iz Dalmacije i mm bi htio izvaditi inhibin b, ali kakao vidimo , to je jedino moguće u Vinogradarskoj.Da ne idemo u Zagreb zbog toga , zvala sam KBC Split i oni su mi rekli da se može poslati serum u Vinogradarsku. Mene sada zanima kako to ide, da li je netko imao iskustva s ovim. U vinogradarskoj su mi rekli da je cijena 300 kuna. Kome ja to trebam platiti? Poslati sa serumom novce ili?

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

marina 25 i ja sam iz dalmacije,mi smo nas serum slali u kbc sestre milosrdnice. to ti ide jednostavno,nadi na int.kbc sestre milosrdnice endokrinoloski lab.pise ti broj tel na koji trebas zvat i adresa na koju se salje. a sto se tice placanja to ti ide uputnicom.ti uplatis na posti i njima kad isporuce serum dobiju novce. a serum mozes privatno izvaditi 20 kn kosta.. prije nego posaljes moras ih nazvati i sve ce ti reci.(sorry na dugom objasnjenju,nadam se da si mogla razumiti)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •