Drage dame,
molim da mi netko odgovori na pitanje iz naslova-radi se inhibinu B.
Lijep pozdrav svima.![]()
Drage dame,
molim da mi netko odgovori na pitanje iz naslova-radi se inhibinu B.
Lijep pozdrav svima.![]()
Posljednje uređivanje od rvukovi2 : 14.12.2011. at 11:37
Tako je lijepo vidjeti tvoj nick.
Dok ti ne uleti neko kurentniji - probaj Breyer (jako skupo) ili VV (standardne njihove boljke, ali manje je ljudi i kažu da su se bolje organizirali).
Ja idem u petak gore vaditi AMH i homocistein pa ću pitati i za inhibin valjda ću se sjetiti)
Pod GORE-misliš na VV-AMH znači tamo rade?
Ina, pa da, malo mi smiješno bijaše kad ugledah ovaj svoj nick i avatar-nisam se ovdje javljala jako dugo. Ova epizoda tu na potpomognutoj slobodno mogu reći da je iz mog prošlog života, ona Jasmina nije više tu-osim što mi treba ova pretraga .-).
Lijepo i drago mi je zbog tebe, tako ćemo i svi mi, ko prije, ko kasnije. Sve najbolje, vuk-ženo, vjerujem da i dalje nisi izgubila svoju snažnu vučju narav, u kojem god da si sad điru. Uvijek kad popijem lactogyn - sjetim se tebe, meni je to bio 1 million dollar savjet, koliko god banalno tebi možda zvučalo.
Semper fi, da garniram s patetikom do gasa.
Bog !!
Ja sam iz Dalmacije i mm bi htio izvaditi inhibin b, ali kakao vidimo , to je jedino moguće u Vinogradarskoj.Da ne idemo u Zagreb zbog toga , zvala sam KBC Split i oni su mi rekli da se može poslati serum u Vinogradarsku. Mene sada zanima kako to ide, da li je netko imao iskustva s ovim. U vinogradarskoj su mi rekli da je cijena 300 kuna. Kome ja to trebam platiti? Poslati sa serumom novce ili?
marina 25 i ja sam iz dalmacije,mi smo nas serum slali u kbc sestre milosrdnice. to ti ide jednostavno,nadi na int.kbc sestre milosrdnice endokrinoloski lab.pise ti broj tel na koji trebas zvat i adresa na koju se salje. a sto se tice placanja to ti ide uputnicom.ti uplatis na posti i njima kad isporuce serum dobiju novce. a serum mozes privatno izvaditi 20 kn kosta.. prije nego posaljes moras ih nazvati i sve ce ti reci.(sorry na dugom objasnjenju,nadam se da si mogla razumiti)