Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Pismo "Želim prijateljsko rodilište i porod bez straha"

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Preskočite ovaj post, ako želite, ne treba vam to, ali moram napisati ( zato jer je ovo doba godine).
    Kad bih ja pisala pismo rodilištu, liječnicima, bilo kome tko ima veze s porodima, bila bi samo jedna rečenica:
    "Molim vas učinite sve da se svaka beba rodi živa!"
    U dubokoj nadi da nijedna mama neće takvo pismo morati pisati, približavam se 1.1. datumu rođenja i...moje curice.
    A zašto ne bi napisala takvo pismo?

Pa taj je strah najprirodniji i najčešći.

I kad bi oni meni na to odgovorili - "Ništa se ne brinite, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se vaše dijete rodi živo i zdravo, da se vi kod nas osjećate ugodno i bez straha...."

ja bih bila presretna.

No, ni oni nisu svemogući i ne mogu nikome ništa zagarantirati. Ljudi mogu učiniti samo ono što je u njihovoj moći, i majka i medicinsko osoblje, pobrinuti se za svoje postupke, svoje riječi, ambijent...

Ostalo je u Božjim rukama. To je meni jedan ginekolog često puta rekao - mi djelujemo, ali konačni ishod nije na nama...

To kažem ja sa svog stajališta, netko drugi će reći - stvar svemira, slučajnosti, spleta okolnosti, sreće, sudbine...

Trebamo raditi najbolje što možemo, svatko iz svog kuta i pritom se nadati, vjerovati u najbolje.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 23.12.2011. at 12:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •