Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Pismo "Želim prijateljsko rodilište i porod bez straha"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

"Ne želim forsiranje tiskanja, masovnu publiku dok rađam i glasno navijanje." Da ne bi ispalo da su sve rodilje iste, možda bi bilo dobro fokusirati se na osnovne stvari-naime, meni je trebala publika, očajnički. Trebalo mi je navijanje, komentari, povratna informacija...pa makar to bila hrpa stažista, sve bih dala u tom trenutku da me je imao tko uputiti (da, pripremala sam se za porod, pročitala more knjiga, išla na tečaj, ali teorija je jedno...moj porod je bio skoro suprotan od svega što sam zamišljala i čitala na ovom forumu), umjesto šutljive babice koja je na sve drsko odgovarala tako da smo se mm i ja jedva usudili zvati doktora kad su otkucaju bebe pali. Žalosno, ali, zbilja porod nije vrijeme za borbu sa osobljem, nego za rađanje, zato, u principu, smatram da bi zbilja nešto trebalo učiniti.
    Splitsko rodilište poštuje neke od ovih stvari koje želite uvesti, ali, nekako je to sve površno i da se zadovolji forma-na silu. Tako je s rooming-inom i dojenjem.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa Vidi poruku
    .... umjesto šutljive babice koja je na sve drsko odgovarala tako da smo se mm i ja jedva usudili zvati doktora kad su otkucaju bebe pali. .
    Još jedan osvrt glede stila pisma. Ono moje početno, u drugom postu, definitivno ću "ublažiti" s nešto ljubaznih poštapalica i pohvala konkretnim imenima koja to zaslužuju u rađaonici na Sv. Duhu. A i inače uljuđeno osoblje (koje nosi i pločice i predstavlja se) zaslužuje i uljuđeniji pristup.

No, kako sam i sama iz tih "splitskih krajeva" savršeno dobro poznajem način njihovog ophođenja, a to je daleko od uljudbe (općenito, iznimaka se uvijek nađe).
    Takvo bi bilo i moje pismo njima. Na njihovom jeziku. Da ga bolje razumiju.
    Ionako će dignuti nos na svako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •