Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Pismo "Želim prijateljsko rodilište i porod bez straha"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

samo sam navratila da ti kažem da ti skidam kapu na inicijativi i da se nadam da će biti uspješna.

kad se sjetim svog prvog poroda i rodilišta - uh. To mi je u drugoj trudnoći bila najgora noćna mora: kako preživjeti porod i 3-4 dana rodilišta

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

linolina
    moj prijedlog je da svi doktori i sestre moraju imati pločice s imenima. Naime, moja primalja nije imala, tako da se ne mogu žaliti na nju.
    Čitaš mi misli!! Nemam pojma kako mi se zvala primalja na prvom porodu. Bila je užasna. Zato sam na slijedećem odmah još na ulazu pitala kako se svi zovu (sve sam ih postrojila). Nisam zapamatila primaljino ime (ova nije bila grozna, ali niti nešto posebno uočljiva da bi ju zapamtila). Kad sam čula kako se zove doktor izletio mi je usklik oduševljenja i olakšanja: " Ajme, nemate pojma kako mi je sada lakše!", na opće čuđenje svih prisutnih. Doktor me pitao "A zašto?" , na što sam ja ispalila "Na dobrom ste glasu!" Ispala sam kao neka zatelebana šiparica koja se upucava nekoj pop zvijezdi.
    Moj prijedlog - ime i prezime na pločici - obavezno!!

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

nena svaka cast sigurna sam da cemo napravit nesto jako dobro i olaksati zenama da daju i pozitivne i negativne povratne informacije

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

treba mi vremena za sve iščitati, nisam bila na forumu tjednima, sigurno ima i još zanimljivih stvari, no, ovo pisanje ovog pisma ću si sigurno uzeti za zadatak u novoj godini
    tnx Neno

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Odlična ideja Neno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •